USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За різдвяні свята 16 волинян потрапило до лікарень з обмороженням

9 Січня 2017 15:02
В період різдвяних свят, у зв’язку зі зниженням температури, на Волині почастішали випадки обморожень та пожеж через порушення правил опалювання. Не дивлячись на це, волиняни не поспішають відвідувати пункти обігріву, облаштовані по всій області.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли в Управлінні ДСНС у Волинській області, надавши статистику надзвичайних подій за вихідні 7-8 січня 2017 року.

За інформацією від надзвичайників, за 7-8 січня на автошляхах області із снігових заметів рятувальники дістали 4 автомобілі: один в Горохівському районі поблизу села Шклинь, та три автівки в Володимир-Волинському районі.

Також, у святкові дні пожежники ліквідовували дві пожежі: у Луцьку на вулиці Янки Купали, та в Старовижівському районі, в селі Нова Вижва. Загалом від вогню врятували двох людей. За попередньою інформацією, обидві пожежі трапилися через необережне поводження з пічним опаленням.

З початку року до лікарень області потрапило 20 пацієнтів з обмороженням, 16 з них – за 7-8 грудня. І це попри 33 стаціонарні пункти обігріву, які функціонують по всій області. До слова, майже за місяць роботи пунктів обігріву, ними скористалось всього 44 особи.

Управляння ДСНС у Волинській області просить волинян відповідально відноситись до збереження власної безпеки, пам’ятати про соціальну відповідальність та про те, що будь-які дії мають наслідки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 9 Січня 2017 15:42
"І це попри 33 стаціонарні пункти обігріву, які функціонують по всій області" - ви це серйозно? Які пункти, де вони? Ви йдете по місту, змерзли сильно. Куди звернетеся, де обігрієтеся? Для кого створені ці пункти, якщо про них знають лише ті, хто сидить в теплі за компом, а не ті хто їх потребує? Де великі вказівники, щоб добре було видно? Окрім того ці пункти розташовані так як це зручно було чиновникам для звітів. Якщо ще з київського потягу ввечері можна було дістатися на диво останньою маршруткою, то вже потрапити 8 числа на потяг о 6-00 взагалі нічим неможливо. Маршрутки та тролейбуси не передбачені, доречі першої маршрутки з зал.вокзалу так і не було, тільки тролейбус 4а. Абсолютно всі служби таксі виклики не приймали та відхиляли. Дуже здивувало, коли подзвонив в "Мерседес таксі" щоб замовити машину за 20 хвилин і почув у відповідь що наперед вони замовлення не приймають. Взагалі то це нормальний час доїзду + час щоб знайти вільну машину. Єдине що не тримаю зла на Козачка, тому що вони намагалися знайти машину та передзвонили за декілька хвилин щоб відмовити, хоч якось по людськи обійшлися. В результаті з торбами до потягу прийшлося йти пішки через пів міста. Навіть через те що дуже добре вдягнувся, додому прийшов на межі відмороження через сильний вітер та високу вологу. А з задоволенням по дорозі зайшов би до будь-якого пункту обігріву щоб трішки відновитися. Так що хочеться побажати владі і надалі чудових звітів, а службам таксі, по новому - ні соляри, ні бензину (а нащо ви взагалі існуєте).
дідо до Лучанин Показати IP 9 Січня 2017 16:13
Знайшов гроші на потяг, знайдеш пару гривень зайти в якесь кафе.Пункти обігріву для бідних, а не для всіх підряд....Пі.Сі Субсидії оформив також, бідовий?
титушко до дідо Показати IP 9 Січня 2017 17:21
ну наконец то ты открылся дро*ер Йули ,шо за кохання ,пісні тре писати.
Комета Показати IP 9 Січня 2017 18:28
Справді 8го січня о 9 ранку обдзвонила чотири служби Таксі, ні в кого не було машин вільних. Маршруток наш mak майже не показував, принаймні тих, які їздять в моєму районі (тобто #47)не було зовсім. В результаті не потрапила з дітьми на свято. Погоджуюсь з Лучанином, потрібно зробити вказівники як дістатися до пунктів обігріву, для тих хто їх потребує. Хтось бачив ті пункти обігріву у ці вихідні?
дідо до Комета Показати IP 9 Січня 2017 19:12
Куди ви перлися вранці 8го?. -22 не всі автівки заводяться, то ж може проблема бути з транспортом. Пункти обігріву на Винниченка,Сухомлинського, на Дубнівські... призначені для безхатченків та бідних. Совкам завжди не вгодиш, все нетак...влада нетака, зарплата нетака,погода нетака.зорі нетакі.
Комета до дідо Показати IP 9 Січня 2017 19:42
В драмтеатрі на свято збиралися, на яке мали запрошення. Ми не перлися, оскільки пішки я йти не збиралася. Я з совком не маю нічого спільного. В нас коментатора останнім часом як і ви ліплять той совок куди треба і не треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus