USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь за п’ять днів повинна сплатити 19 мільйонів гривень боргу за газ

21 Листопада 2008 17:13
Волинський обласний бюджет та місцеві мають усі можливості та кошти, щоб стовідсотково розрахуватись за спожитий у газ та електроенергію. Це сказав заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Дмитрук під час селекторної наради, – повідомляє 21 листопада репортер «Волинських Новин».
На нараді представник НАК «Нафтогаз України» Володимир Триколіч зачитав список боргів по кожній області України. Найкращим платником виявився Севастополь, у якого вже наперед заплачено 11 мільйонів гривень. Щодо Волинської області, то її борг становить 19 мільйонів. «Волинська область повинна заплатити 19 мільйонів гривень боргу за спожитий газ частково у жовтні та у листопаді протягом п’яти днів. Інакше не отримаємо лімітів у грудні», – наголосив Василь Дмитрук . «Не хотілось би, щоб Волинь попала в розряд тих, на кого може впасти караючий меч», – додав він. Окрім того, за його словами, волинський обласний бюджет та місцеві мають усі можливості та кошти, щоб стовідсотково розрахуватись за спожитий у газ та електроенергію.
Заступник голови ОДА розповів, що із ВАТ «Волиньгаз» та керівництвом районів вже обговорили питання щодо щоденного моніторингу розрахунків  за спожитий газ. Також він наголосив на економії ресурсу, доки погодні умови дозволяють це робити. «Станом на 21 число є недобір газу п’ять метрів кубічних. Проте з наступного тижня температура знизиться до мінус п’ятнадцяти, що не дозволить нам так економити», – зазначив Василь Дмитрук.
Також в рамках наради директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук наголосив, що до першого грудня установи та юридичні організації, що підписували договір із ДКП «Луцьктепло», повині здійснити передплату: підприємства, на яких стоять лічильники, –  50%, без лічильників – 100%. Інакше температура підігріву знизиться до 36,6 градусів. Повідомлення із попередженнями, за словами директора ДКП, вже вислані. «У мене ДК «Газ Україна» не питає, хто і що мені винен», – зазначив пан Дячук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus