USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати підтримали кандидатуру Сергія Пісачука як майбутнього директора обласної лікарні

11 Грудня 2019 18:04
Депутати, члени постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства, більшістю голосів підтримали кандидатуру судинного хірурга Сергія Пісачука як майбутнього директора Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це стало відомо 11 грудня під час засідання комісії.

Як нагадала заступниця керівника справами, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, вчора, 10 грудня, відбулося чергове засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради.

У результаті таємного голосування членів конкурсної комісії кандидатом на посаду директора медичного закладу рекомендували призначити Сергія Пісачука.

Читайте ще: Волинську обласну лікарню може очолити Сергій Пісачук: які зміни він планує впровадити

Він розповів про свої перспективи бачення розвитку обласної лікарні членам депутатської комісії облради.

«Я хочу в першу чергу бачити обласну клінічну лікарню ефективним, пацієнтоорієнтованим закладом області, який можна буде використовувати як взірець для всієї Західної України», – зазначив Сергій Пісачук і додав, що хоче, аби «лікарня працювала як один злагоджений механізм».

Урешті більшістю голосів члени комісії облради підтримали проєкт рішення про призначення Сергія Пісачука директором Волинської обласної клінічної лікарні.

Остаточне рішення – за сесією обласної ради, яка має відбутись 17 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus