USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцька клінічна лікарня отримає обладнання за 8 млн

7 Лютого 2019 17:27
На придбання візуалізаційного обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини КП «Луцька міська клінічна лікарня» планує скерувати 8,4 мільйона гривень.

Відповідний тендер медичний заклад оголосив через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 10 березня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 15 квітня.

Мова - про рентгеноскопічну систему на базі дистанційно-керованого рентгенівського апарату на три робочих місця з цифровим плоскопанельним детектором та принтером сухого друку.

Таке обладнання потрібне для проведення рентгенографії, флюороскопії та томографії.

Установка має бути новою і відповідати медико-технічним вимогам. А гарантійний термін на неї повинен становити не менше 12 місяців з дня введення в експлуатацію.

Нову техніку Луцькій міській клінічній лікарні мають поставити до 31 грудня цього року.

Зазначимо, тендер на придбання системи цифрової радіографії з функцією мамографії для оцифровування рентгенівських знімків нещадовно оголосило Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання Ковельської міської ради Волинської області. Таке обладнання вартує близько 1,7 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шопишуть Показати IP 7 Лютого 2019 20:18
Лікарні ліше потрібен рентгенапарат, мабуть тому що всі вже дуже старі і поздихали. А новина звучить ніби мають придбати космічний корабель для того щоб підглядати за зубами тварин. Томограф Пікачу будуть робити ним. Ні, ну реально, де ви тут сверхновину взяли?
хохо Показати IP 7 Лютого 2019 22:27
погана новина. знов лікуватись подорожчає. треба ж відбити вкладене щей заробити! хто коли там що безплатно робив?
коля Показати IP 7 Лютого 2019 23:55
Оце Петрівні знову дохід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus