USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьким чорнобильцям виділили додаткові кошти з бюджету на обcтеження

17 Квітня 2019 21:31
Додаткові кошти, необхідні для проведення діагностичних обстежень чорнобильців на високотехнологічному медичному обладнанні, виділять з бюджету Луцька.

Із проханням про таку допомогу до членів виконкому Луцької міської ради звернувся голова обласного товариства «Спілки «Чорнобиль» Ростислав Кухтей. Він попросив членів виконкому підтримати його звернення щодо виділення коштів на обстеження на високотехнологічному медичному обладнанні лучан-ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Ростислав Кухтей зазначив, що вартість повного сеансу діагностики коливається у межах від 2 до 3 тисяч гривень на одного ліквідатора.

«Загалом Луцька міська рада свої зобов’язання перед чорнобильцями виконує. Якщо і є проблеми з фінансуванням – то вони пов’язані з державним бюджетом. Зокрема, у Луцьку ця підтримка є найкращою в усій області, а може й в Україні загалом. Але дуже прошу міську раду виділити кошти на повне обстеження кожного ліквідатора, адже у 75-80% наших ліквідаторів отримують мінімальні пенсії», - зауважив Кухтей.

Члени виконкому таку ініціативу підтримали.

Як повідомлялося раніше, з бюджету Луцька виділили більше мільйона на протезування зубів чорнобильцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus