USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

При Волинській обласній лікарні працюватиме ПЛР-лабораторія

11 Серпня 2020 18:39
При Волинській обласній клінічній лікарні незабаром працюватиме ПЛР-лабораторія.

Про це повідомила в.о. начальника управління охорони здоров'я ОДА, депутат облради Людмила Тимощук під час засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, інформує пресслужба Волиньради.

Зі слів Людмили Тимощук, ПЛР-лабораторія при обласній клінічній лікарні перебуває на завершальній стадії облаштування, тож має запрацювати вже до кінця цього тижня.

Також вона додала, що станом на 10 серпня у медичних закладах області, визначених для надання допомоги хворим на коронавірус, значно зменшилося навантаження на ліжко-місце.

"Загальна кількість інфікованих, які перебувають на лікуванні у стаціонарі складає 23% від загальної, коли під час першої хвилі цей показник сягав 29%. Ми активно працюємо над питанням зниженням показника виявлення випадків інфікування. Якщо місяць тому цей показник становив 22%, то станом на сьогодні ми маємо 15,4%", - наголосила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Серпня 2020 22:11
Правильно, якщо відмовлятись фіксувати наявність хвороби, то стає зрозуміла фраза "ми працюємо над питанням зниження показника виявлення".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus