USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У кафе «Театральне» луцький фотограф виловила у супі шматок скла

29 Березня 2017 10:24
Луцький фотограф Ірина Мельник опублікувала фото шматочка скла, який вона "виловила" у супі. Інцидент трапився у кафе "Театральне".

Про це вона розповіла на своїй сторінці у мережі.

"Ось такий шматок скла сьогодні я жувала разом із супом в кафе "Театральне". Я розумію, що сервісу в такому місці годі чекати, але це вже питання безпеки. Повар посміялась із мене і сказала, що нічого страшного, таким не отруїшся. Передивились тарілки, пошукали звідки може бути скло - не знайшли. Ніхто навіть не вибачився, посміхались і просили заспокоїтись", - йдеться у дописі.

Зі слів лучанки, у спілці захисту прав споживачів їй сказали зафіксувати на фото скло і нехай заклад поверне гроші.

"Роман Осадовський каже: зафіксуйте той шматок скла і хай вернуть гроші за суп! І все??? І все. Мене не влаштовує!!! Дзвоню знайомому адвокату, той радить зафіксувати ситуацію зі склом - подзвонити в поліцію. Дзвоню 102. Черговий прийняв виклик, а через хвилин 15 лейтенант Хомич відзвонився і сказав, що патруль звичайно може приїхати і зняти скло на бодікам, якщо я дуже хочу, але це нічого не дасть, бо це - не кримінал, та й відео мені не віддадуть. Кажу - ви ж спонукаєте людей до самосуду! Хто має мене захистити в цій ситуації? Говорили ми 8 хвилин. Патруль не приїхав. Описала ситуацію коротко і без емоцій. Насправді зайняв цей цирк дві години, весь цей час в кафе їли люди в тому числі з малюсінькими дітьми, які й не зрозуміють, що в рот потрапило скло. І поки не приїхав мій чоловік, переді мною так ніхто і не вибачився. Завтра буду писати скарги, подавати до суду. Чи в когось є кращі ідеї, як поступити в цій ситуації. Хочу для "Театрального" справедливого і адекватного покарання", - додає Ірина Мельник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Театрал Показати IP 29 Березня 2017 10:51
Це не скло, це в неї шматок зуба відвалився!
45 до Театрал Показати IP 29 Березня 2017 16:09
насправді схоже на шматок фарфору із тарілки. цілком звичне явище для дешевих громадських їдалень. Неприємно, звичайно, але йдучи в такий заклад (дуже дешевий як для центру) варто усвідомлювати і такі ризики. а взагалі вони могли б сказати "хто-зна, звідки ви цей шматок виколупали. Може ви його принесли з собою, щоб нас дискредитувати. Спробуйте доведіть, що він спочатку був у супі"
Ye Показати IP 29 Березня 2017 10:51
яка в нас дика, відстала і дурна країна - ніхто ніколи ні за що не відповідає,ніхто нікого не боїться, ніхто ні кого не карає, починають щось робити, та й то не завжди, уже тільки як" от якщо вас уб"ють, тоді приходьте".Поясніть мені хто не будь на хріна у нас стільки типу перевіряючих і контролюючих контор таких, як от те "управління захисту прав споживачів" які нічого реально не роблять?
хмм Показати IP 29 Березня 2017 11:15
дуже серйозна новина
От до хмм Показати IP 29 Березня 2017 11:23
як проковтнеш подібне тоді поділишся тут враженнями серйозно це чи не серйозно.
Лучанин Показати IP 29 Березня 2017 11:40
Новина серйозна, бо з отаких, на перший погляд, дрібниць виростають набагато більші проблеми. Для цього кафе це не новина, тут і склом в пиріжках годують, і волоссям в котлетах і навіть личинками. Треба наказувати власників за таке нехлюйство! Директор знає, що йому нічого не буде і ходить "либиться", персонал навіть не вибачається за "сюрпризи" в їжу, ніби так і має бути. Бардак одним словом всюди...
оптиміст Показати IP 29 Березня 2017 11:55
Кому цікаві її проблеми?Набридло бачити такого змісту публікації.Акцент не на події, а на "постраждалїй"?
Такі до оптиміст Показати IP 29 Березня 2017 12:41
публікації потрібні, тому що іншого впливу, як публічний осуд, на таких працівників сфери послуг, торгівлі,медицини, чиновників різних рівнів, на жаль, у нас в країні нема. Який би там колектив і керівництво в тому кафе не були, але оскільки цей інцидент висвітлено і обговорюється у всіх місцевих новинах і в фейсбуці, то думаю, що їм зараз не дуже приємно. І правильно відвідувачка зробила - досить мовчати про подібне, якщо не захищає держава, то треба самим захищатись.
Иван Показати IP 29 Березня 2017 12:13
Фотографше нужно дома кушать супы, борщи и семью кормить. Шляется по всяких сомнительных барёхах и кафешках а потом щёки от возмущения надувает
Роман Осадовський Показати IP 29 Березня 2017 12:29
Шановна пані Ірина Мельник По перше не Роман Посадовський, а Роман Осадовський. По друге перед тим, як щось викладати на загал потрібно спочатку думати головою. По третє, я вам дав правильну пораду, яка грунтується на законодавстві, якщо вона до вас неправильно дійшла, то не потрібно з цього робити сенсацію і когось звинувачувати. По четверте, якщо ви хочете, щоб все за вас зробили інші, зокрема набили продавців чи поварів по пальцях лінійкою, то ви ніколи не будете захищені ні державою ні кимось іншим. Ви звернулися до нас в приймальню, ми вас проконсультували, а ви ще з цього зробили резонанс
Просто цікаво до Роман Осадовський Показати IP 29 Березня 2017 14:23
а захист прав споживачів обежується наданням консультацій? якісь більш дієві методи у вашій компетенції чи ні? Як от після таких випадків - прийти з перевіркою в заклад ,де стався інцидент , скласти акт, накласти штраф? Якщо ви обежуєтесь лише консультаціями і ніяким іншим чином не представляєте і не відстоююте інтереси споживача, що до вас звернувся, то на фіга держава вас утримує по всій країні ? Попіднімайте жопи і хоч підіть з рейдами по супермаркетах де ціни на прилавках одні, а на касах інші - звичне явище, хоч мінімум якийсь робіть.
Роман Осадовський до Просто цікаво Показати IP 29 Березня 2017 15:18
Ні платники податків ні держава нас не утримує все що ми робимо, все на громадських засадах. Якби я мав у розпорядженні бюджет на утримання штату тоді можна було б говорити про рейди та інші дії, і можливо тоді можна булоб щось змінити. Я очолюю ГО "Асоціація захисту прав споживачів", і ніякого відношення до державних органів ми не маємо.
Ага до Роман Осадовський Показати IP 29 Березня 2017 16:09
ясно, як і ще ціла купа всяких асоціацій, цетрів, товариств, огранізацій всіх напрямків, які реально нічого не роблять, тільки говорять.
Соня Показати IP 29 Березня 2017 23:27
Там і наркомани в туалеті коляться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus