USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку вперше в Західній Україні провели операцію без розрізів, що запобігла інсульту

14 Лютого 2020 17:20
У Волинській обласній клінічній лікарні провели першу в Західній Україні операцію, коли пацієнтові перемоделювали судину і запобігли інсульту.

Відео розмістив на каналі Youtube Андрій Гнатюк, повідомляє Волиньpost.

Без жодних розрізів у головному мозку кровотік судиною спрямували повз її патологічне розширення – аневризму. І вже незадіяна в кровотоці аневризма після операції має поступово стягнутися і не турбувати пацієнта.

Аневризма – це розширення судини, яке порушує кровопостачання головного мозку та призводить до розриву її стінки. Утворюється там, де в артеріях є дефект. І у пацієнта Андрія Поліщука – одна з найважчих форм. Таке у чоловіка вже було і він дивом вижив.

Оперувати пацієнта приїхав хірург із дніпровської клініки ім. Мечникова. До слова, окрім Дніпра, в Україні такі операції роблять тільки в Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus