USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США від коронавірусу померла дівчинка з України

9 Серпня 2020 16:20
У штаті Теннессі (США) від коронавірусу померла 6-річна Джіджі Морс, яку американці Девід і Прісцілла удочерили з українського дитячого будинку.

Дівчинки не стало 4 серпня в окрузі Медісон, передає Obozrevatel з посиланням на Jackson Sun.

Уточнюється, що це перша смерть дитини в регіоні (округ Медісон).

За словами обох батьків, вони поклали Джіджі поспати у вівторок після прийому лікаря, і вона так і не прокинулася. Їх старша дитина зробила їй штучне дихання до того, як приїхали співробітники швидкої допомоги і відвезли дівчинку в лікарню.

«Вона заснула і померла, і я не хочу жити без неї», – заявила мама дівчинки.

Погане самопочуття у Джіджі з’явилося минулого тижня. «Лікарка сказала, що в неї вірусне захворювання, і порекомендувала їй відпочити і з’їсти фруктового морозива і слашів, скільки вона захоче», – розповіла Прісцилла Морс.
Сім’я веде кілька блогів, у яких документується життя з кількома дітьми від міжнародного усиновлення. Джіджі забрали з України, коли дівчинці було три роки.

«У неї був такий важкий початок для її короткого життя, вона була позбавленою любові, небажаною в дитячому будинку в Україні», – написав Девід Морс у своєму пості на Facebook. Він додав, що дочка страждала від серйозних проблем зі здоров’ям.

«Ми знайшли її і відразу зрозуміли, що вона повинна бути нашою дочкою. Ми привезли її додому й показали їй любов, як ніхто інший», – додав чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus