USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Укласти декларацію з сімейним лікарем тепер можна через мобільний додаток

3 Грудня 2020 09:47
В Україні запустили безкоштовний мобільний додаток HELSI для пошуку лікаря, запису на прийом та з можливістю заповнити декларацію.

Через додаток можна ознайомитися з усіма послугами закладів охорони здоров’я, обравши найоптимальніші для себе за місцем локації та вартістю послуг, повідомляє Українська правда.

Додаток доступний для завантаження на iOS та Android.

Які ще послуги можна отримати в додатку:

– знайти лікаря за спеціалізацією чи місцезнаходженням та записатись на прийом;

– скасувати запис до лікаря,

– знайти ліки у найближчих аптеках.

Пошук здійснюється за районом проживання, кількістю укладених декларацій, віковими категоріями пацієнтів, типом клініки, стажем роботи лікаря, рейтингом лікаря або кваліфікацією лікаря.

«Ми намагаємося зробити доступ українців до медицини простішим. Тому, створюючи безкоштовний мобільний додаток для пацієнта, врахували важливі критерії щодо збереження авторизації та особистих даних у пристрої пацієнта, а також зручності використання медичної системи та пошуку інформації», – розповідає СЕО медичної інформаційної системи Helsi Євген Донець.

У майбутньому функціонал сервісу Helsi розширять – з’явиться можливість отримувати телемедичні консультації.

Через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми, розповісти про перебіг хвороби та отримати якісний висновок.

Також згодом стане доступним перегляд результатів прийому: пацієнт після відвідування лікаря зможе переглянути діагноз, призначене лікування, виписані рецепти та направлення.

Ще запрацює сервіс «Ліки онлайн».

Нагадаємо, до цього часу було неможливо укласти декларацію з лікарем онлайн.

Але після того, як очільник МОЗ Максим Степанов захворів на COVID-19, не маючи сімейного лікаря, в міністерстві нарешті зайнялись «бездеклараційними».

І вирішили надати можливість підписувати декларацію з сімейним лікарем онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus