USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка Настя Абрамчук стає на ноги після складної операції

18 Січня 2018 07:39
Волинська дівчинка Настя Абрмачук може почати ходити. Турецькі реабілітологи ставлять дитину на ноги вперше після важкої операції на мозок.

Про це написала Наталія Попова на сторінці у Facebook.

Семирічна дівчинка майже не померла, адже мала діагноз – рак мозку. Місцеві лікарі зазначили, що «гліаблостома по українському протоколу не операбельна».

Попри це батьки та волонтери не опускали рук і знайшли кошти на операцію у Туреччині.

Настя лікується там з першого червня 2017 року, а з 17 січня 2018-го дівчинку перевели з реанімаційної палати у звичайну.

Найголовніше, що сказали лікарі те, що Настя має шанс почати ходити.



«Настусю перевели з реанімаційноі палати у звичайну і одразу забрали у спорт зал... Батьки в шоці, бо дитина ще важка і навіть харчується ще не природно, а через вену. Та лікар- нейрохірург, професор Сейдар Бакі Албейрак - наш головний медичний спаситель, вирішив сьогодні, що немає чого розслаблятися, що Настя має шанс ходити!» – йдеться у дописі.

Авторка допису подякувала усім за допомогу та підтримку. Також лишила реквізити картки тата Насті, адже для продовження життя дівчинки потрібні кошти.

Картка: Абрамчук Сергій 4149 4996 4811 1977

Нагадаємо, Настусі зробили операцію в Туреччині: їй видалили пухлину у головному мозку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus