USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка, у якої дочка та чоловік хворі на рак, просить допомогти у лікуванні

3 Грудня 2019 11:41
Жителька Нововолинська Людмила Цимбалюк просить небайдужих допомогти у лікуванні раку її дочки Тетяни Куценко та чоловіка Володимира Сівака.

Діагноз Тетяни Куценко – рак четвертої стадії молочної залози, а в її батька Володимира Сівака – четверта стадія сліпої кішки, пише Волинь. Правда.

"Хвороба невиліковна, але її можна зупинити. Протоколи, за якими лікують в нас в Україні, – застарілі. Новітніх препаратів там немає. Треба самому шукати хіміотерапевта, який розуміється на таргентах.

Дочка, по суті,сама знайшла для себе свій препарат "Ібранс«,спілкуючись з хворими. Він насправді їй дав життя, коли зникли метазтази. Чоловікові препарат «Авастин» призначив той самий лікар в Інституті раку, що й дочці. Для чоловіка купуємо не швейцарський, а казахський бевацизумаб. Він значно дешевший", – повідомила жінка.

Щоб врятувати їхні життя, потрібні дуже великі кошти.

Реквізити для допомоги:

для чоловіка – ПриватБанк 4731 2191 1495 7628 Сівак Володимир;

для доньки - Приватбанк 5168 7573 9648 7623 Куценко Тетяна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus