USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин, якого в Рованцях збили патрульні, – працівник ЛПЕ

13 Лютого 2019 19:33
Чоловік, який у Рованцях на вулиці Будівельній потрапив під колеса патрульного авто, другу добу бореться за життя.

Нагадаємо, ДТП сталася ввечері 11 лютого.

Заступник директора Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило, де перебуває постраждалий, каже, що стан пацієнта вкрай важкий, чоловік отримав політравми і зараз у реанімації без свідомості.

«Зараз пацієнт без свідомості, на штучній вентиляції легень. У нього важка черепно-мозкова травма поєднана із травмою грудної клітки, органів черевної порожнини. Пацієнту надана допомога, він прооперований», - розповів Володимир Шендибило.

Відомо, що постраждалий - працівник Луцького електротранспортного підприємства. Про чоловіка, якого звуть Володимиром, розповідає його колега, голова незалежної профспілки вільних залізничників України Луцького підприємства електротранспорту Оксана Владичко.

«Володимир працює водієм на вишці, яка ремонтує контактну мережу. Він спокійний та врівноважений. Вчора ввечері він йшов з лікарні в Рованцях, коли його збила поліцейська машина. Говорили, що полісмени зразу допомогу йому не надали, а зупинили швидку, яка саме їхала на виклик в Боратин. Вона й довезла чоловіка в лікарню», - каже Оксана Владичко.

Речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук, своєю чергою, поінформувала, що водій поліцейської машини на момент зіткнення був тверезий.

«11 лютого близько 19:00 трапилася ДТП на не освітлюваній ділянці дороги. На невстановленому місці чоловік вийшов на дорогу, де відбулося зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius, за кермом якого перебував 30-річний інспектор патрульної поліції. Пішохід отримав травми і був госпіталізований до лікарні. Наш інспектор був тверезий», - наголосила речниця поліції.

На разі справою займається ДБР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
777 Показати IP 13 Лютого 2019 20:29
и что теперь ,раз трезвый,можно сбивать людей?
Активіст до 777 Показати IP 13 Лютого 2019 22:09
Можливо і тверезий, але з якою швидкістю летів той приус-примус?
W Показати IP 13 Лютого 2019 21:17
Найшвидшого одужання Володимиру.Шановні пішоходи,будьте обережні!!!Ваша безпека в ваших руках.Зрозумійте,що вам краще видно автомобіль,як водію пішохода.
Євробидло Показати IP 13 Лютого 2019 23:12
Як же задовбала ця речниця. Коли ви перестанете маніпулювати інформацією? Коли звичайна людина збиває когось - то її коментар звучить так: "водій порушив швидкісний режим". Коли її колега збив людину, то в статті 3 рази роблять акцент на тому - що потерпілий вийшов на проїжджу частину у невстановленому місці........
Катя Показати IP 14 Лютого 2019 01:19
Двічі вже бачила, що машина поліціянтів не спиняється перед переходом коли йдуть люди і водій не дивиться на дорогу, а щось під ногами шукає і робить різке гальмування за міліметр від переляканого пішохода!!!! Двічі мало не збили людей на переході, які не вискакували на дорогу, не перебігали!!! Це те що я побачила, а скільки таких випадків....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus