USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинському онкодиспансеру – 70 років

9 Серпня 2018 17:27
9 серпня колектив лікарні відзначав ювілей урочистим заходом у Палаці культури міста Луцька.

У залі зібралися всі працівники медзакладу, які були вільні від роботи цього святкового дня, ветерани онкологічної служби Волині та представники влади, які прийшли сказати слова вдячності за відповідальність персоналу однієї з найскладніших лікарень області, йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Символічно, що святкування з нагоди ювілею онкодиспансеру відбувалися у день, коли християни вшановують пам'ять великомученика та цілителя Пантеймона, за допомогою до якого частенько звертаються й лікарі.

Власне, почалося свято з благословіння духовних отців. "Ви - особливі лікарі! Просимо в Бога благословення на ваші руки та серця. Пацієнт до операції та пацієнт після операції - це одна велика операція, яку вам також доводиться витримувати. Просимо в Господа сил для того, щоб ви витримали усі ці випробування", - мовив, вітаючи колектив, священик Михайло. Він вручив головному лікарю клініки ікону Божої Матері.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко побажав працівникам диспансеру здоров'я та оптимізму, а пацієнтам - терпіння. Він пообіцяв, що після того, коли для Волині запрацює перинатальний центр з оновленим неонатальним центром, можна буде звернути більше уваги на онкодиспансер та його потреби.

Головний лікар Юрій Малімон каже, що на стосунки з владою не скаржиться. Він нагадав, що в цьому році з обласного бюджету було виділено до 8 млн грн для придбання обладнання для онкодиспансеру та його обслуговування. "Маємо й інші потреби. Насамперед, веду мову про потребу в розширенні нашого закладу. Не перший рік про це говоримо. Цього разу проблемою перейнялися депутати обласної ради. Майже половина з них приїздили в наш заклад, аби вивчити ситуацію. До кінця року очікуємо, що наші площі збільшаться на тисячу квадратних метрів", - висловив задоволення від співпраці з представницькою владою Юрій Малімон.
Від обласної ради колектив привітали зі святом радник голови Вячеслав Рубльов та голова постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства Людмила Тимощук.

"Я вірю, що спільно з вами нам багато чого під силу. Ми, депутати обласної ради обіцяємо підтримку вам, а від вас очікуємо відданої роботи для громади", - сказав Вячеслав Рубльов. Він також передав вітання від голови обласної ради Ігоря Палиці.

Для голови профільної комісії, лікаря за фахом Людмили Тимощук онкодиспансер - особливий заклад. "Саме тут мені вручили скальпель", - не без хвилювання пригадала пані Людмила. Вона побажала своїм колегам вдячності за їхню нелегку працю та нових здобутків.
У день ювілею онкодиспансеру чимало працівників отримали високі нагороди від влади та святковий конценрт, який підготували волинські артисти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 9 Серпня 2018 19:25
Шкода працівників даного медзакладу (бо це просто невиправдано стресова робота). Але ще більше, шкода хворих - людей, що знаходяться на межі життя і смерті... Один знайомий, який хворий на онко каже, що там не має простої апаратури, яка виявляє тип бактерій, що є причиною біди. А це б економило не тільки кошти людей, а допомогло вилікувати багатьох хворих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus