USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З початку пандемії в Україні звільнилося майже 34 тисячі медиків

25 Листопада 2020 13:04
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що вже звільнилися близько 34 тисяч медпрацівників з початку епідемії коронавірусу в Україні.

Ця кількість є приблизною, адже, за словами міністра, порахувати наразі всіх складно, пише 24 канал.

Він додав, що МОЗ зможе підрахувати точну кількість зі всіма статистичними даними, коли закінчиться 2020 рік. Тоді можна буде повністю порівняти і проаналізувати, яка кількість працівників повністю пішла з системи охорони здоров’я.

«Для нас цінний кожен медпрацівник, а не тільки лікар. Я не володію на цей час точною інформацією щодо кількості звільнених, але це близько 34 тисяч. Вони іноді звільняються і переходять в інші лікарні, інші медичні установи», – сказав Максим Степанов.

Глава МОЗ зазначив, що слід подивитися, через яку причину медпрацівники звільняються.

«У нас робота медичних працівників недооцінена. Наше завдання нарешті дійсно зробити роботу медпрацівників оціненою так, як вона того потребує», – зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
треба Показати IP 25 Листопада 2020 13:34
зробити як з суддями по 44 тисчі мінімум дальше по прайсу знову?
Пенс Показати IP 25 Листопада 2020 15:26
Це є звичайна текучка кадрів : хто на пенсію, хто в могилу, а хто за кордон... Але щоб конкретно із-за вірусу? Не вірю. Народ далі шугають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus