USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двоє луцьких баскетболістів - у реанімації. ПОДРОБИЦІ ДТП. ВІДЕО

28 Листопада 2013 10:59
Лобова частина мікроавтобуса понівечена, водій загинув. Усього 10 кілометрів не доїхали луцькі баскетболісти до місця турніру у Рівному. Водій вантажівки стверджує, включивши сигнал повороту, намагався взяти ліворуч, раптом у нього ззаду врізався мікроавтобус.

Сергій, водій МАНа:
- На йшов на розворот, повертав на ліво, чую удар, вийшов бачу - сидять став витягувати.

Віктор Міщук
- За допомогою гідроінструменту розрізали, діставали металеві конструкції даного автомобіля. Чотири постраждалих діставали. Були при свідомості, але у важкому стані.

Чому водій мікроавтобуса не помітив фуру та вчасно не загальмував - поки що не відомо. Єдиний спортсмен, якому не знадобилася невідкладна допомога лікарів, припускає: водій міг заснути.

Василь Федоряк, гравець баскетбольної команди «Лучеськ»:
- За 15-20 метрів до камаза. Водій не тормозив, нічого - просто в'їхали. Водій заснув, чи що, ніякої реакції не було, що спереду машина.
Правоохронці відкрили кримінальне провадження, і відразу заявили: причина - не в слизькій дорозі.

Василь Лазутко, начальник УМВС в Рівненській області:
- Мабуть, дистанції не дотримувався водій і вдарив ззаду той МАН. Ви ж бачите, стан дорожнього покриття дозволяє, щоб і гальмівний шлях був.
У лікарні - 9 пасажирів. Зараз медики борються за життя трьох - у тяжкому стані двоє юних баскетболістів і їхній тренер.

Валентин Нарсія, завідувач травматологічним відділення Рівненської ЦМЛ:
- Двоє - в важкому стані в реанімації, один в стані середньої важкості в реанімаційному, троє - у відділення нейрохірургії, двоє - в відділенні травматології з забоями м'яких тканин.

Медики стверджують, постраждалі забезпечені усіма необхідними ліками, вистачає і крові для переливання. Тим часом міліціонери з'ясовують, чи стала єдиною причиною аварії неуважність водія мікроавтобуса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus