USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Батько хлопця, якого збив п’яний Мігас, просив у суду відпустити винуватця ДТП

17 Травня 2018 12:59
Батько лучанина Владислава Андрушківа, якого у грудні 2016 року збив бізнесмен Володимир Мігас, каже, що просив у суддів, аби винуватця жахливої аварії відпустити. Про це розповів тато Владислава Володимир, пише В24.

З його слів, Владислав Андрушків не може самостійно рухатися та не реагує на оточуючих, пише видання.

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака. Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події. Коли його затримали, водій виявився в автівці зі спущеними штанами, а поруч нього була супутниця. В салоні авто також знайшли пляшку коньяку.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок винуватцю ДТП – чотири з половиною роки позбавлення волі.

Тим часом, Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

«Стан мого сина поки не змінюється. У нього не те, що кома, він як рослина. Дивиться, але не завжди реагує. Влад самостійно рухатися не може, мати годує з ложки, возить його на візочку, садить, але сам цього робити він не може», - розповів батько Владислава.

За словами Володимира, хлопець знаходиться у реабілітаційному центрі в селі Боратин Луцького району.

«Але там реабілітаційний центр по шиї, хребту, а нам треба реабілітація хворому з травмами голови. Але у нас такого немає, а тому треба їхати у Краків», - каже Володимир.

Він додає, що незабаром планує відвести сина на реабілітацію за кордон, адже це не дуже далеко та й відносно недороге лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Оглядач Показати IP 17 Травня 2018 13:25
Очікуйте на нові жертви на дорозі у виконанні автоводія Володимира Мигаса!!!
Микола Показати IP 17 Травня 2018 13:48
Ну поясніть мені, не юристу - при чому тут просьба батька і майже вбивство людини? По суті це вбивство на 99,9999999. Оце вже згнила Україна повністю.....
К.лучанин до Микола Показати IP 17 Травня 2018 14:19
Очевидно, Мігас домовився з батьком що буде фінансово підтримувати лікування сина, при умові якщо його не посадять і батько подасть відповідний позов у суд. Іншого пояснення бути не може. Син знаходиться у важкому стані, а гроші потрібні не малі ! А пан Мігас бізнесмен і імусить утримувати свій бізнес і мати прибуток. По суті Мігас має стати ніби членом родини Андрушківа на все життя- це буде по БОЖОМУ.
мда до К.лучанин Показати IP 17 Травня 2018 14:55
А суд зробити це все не може.чи мігас все в налічності на городі закопав..причому тут боже до блд..
К.лучанин до мда Показати IP 17 Травня 2018 15:31
ХА-ХА! Суд ,приміром , посадив на 4.5роки і це є покарання і все. Відсидів 4.5роки, вийшов на волю і нікому нічого. А хто визначить суму на утримання та лікування ? У суддів є такі дані і від якої такої комісії , розумнику? В нас ціни на ліки нестабільні! В противному разі сімя повинна буде шукати кошти і давати обяви про допомогу у ЗМІ і ходити з протягнутою рукою! Це є українські реалії. Тобі , я думаю, відомо про смерть дівчинки з Ковеля, яка померла у Туреччині після операції. Так от ,сімя винна за лікування десь 30тис. доларів , а коштів нема. Тебе це не хвилює?
дай до К.лучанин Показати IP 17 Травня 2018 16:49
Бог тобі свого мігуса то та стабільність за яку треба вам віддячувати.війна не за землю.війна за баранів.моделіруй.стадо розбіглось
Юрист до Микола Показати IP 17 Травня 2018 17:46
Це не вбивство, це порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження потерпілому, за яке передбачено від 3 до років позбавлення волі, а наш суд знову виявився занадто гуманним. Наслідки жахливі і повернути хлопця до нормального життя буде дуже тяжко, тому таких водіїв потрібно назавжди позбавляти права керування транспортним засобом.
скептик до Юрист Показати IP 18 Травня 2018 10:44
і кому легше від того позбавлення права ? суд мав би зобовязати відшкодувати моральну шкоду у розмірі так мільйонів з 5, а виконавча служба наклала б арешт на майно, щоб та с"ка до кінця свого життя розплачувалась
XXX Показати IP 17 Травня 2018 14:04
Це п.зде.ь, хлопчик самостійно рухатися не може, мати годує його з ложки, возить на візочку, а це Ч*О відпустили просто, просто звільнили від покарання. Ну як таке може бути??? Не можуть БАБКИ все рішати, нехай відсидить 5років, може дойде.
Franz Vonsovich Показати IP 17 Травня 2018 15:53
Справа в тому, що суд виносить рішення за своїм внутрішнім переконанням. Повторю, кожен суддя особисто приймає рішення за внутрішнім переконанням. А це внутрішнє переконання засноване на всебічному, повному, об'єктивному та безпосередньому дослідженні наявних у справі доказів, на життєвому досвіді судді, його уподобання, поняття про суддівську совість і честь. В більшості своїй, судді атеїсти і безбожники. Тому, як у своїй практиці стикаються з речами відчутними, наочними і простими: гроші, майно, коштовності... Швидше за все, суд прийняв таке рішення грунтуючись на тому факті, що Мігас надає матеріальну допомогу родині потерпілого. Можливо виплатив велику суму одноразово. Можливо Мігас оплатив операції, можливо оплачує перебування в центрі реабілітації в Боратині, можливо оплатить переїзд і перебування в реабілітаційному центрі в Кракові (Польща)... Представив всі чеки і платіжні документи, "розкаявся" (я взяв у лапки, бо особисто я не вірю в каяття)... І ось резуьтат.
По нормальному до Franz Vonsovich Показати IP 17 Травня 2018 16:53
а не по- гондураськи, то суд мав би зобов"язати робити його це все, але однозначно посадивши за грати на певний термін, враховуючи тяжкість і цинічність злоччину та жахливі наслідки, плюс ще стягнення за моральну і фізичну шкоду. А не "батько попроисв", а той "може робив, може робить, а може й надалі робитиме" це все, але тільки в обмін на свою свободу і це все за якоюсь приватною домовленістю, як на базарі. Тьфу!
Franz Vonsovich до По нормальному Показати IP 18 Травня 2018 09:17
Я повністю з Вами згоден. Я просто розповів, як судді приймають рішення. Я з рішенням теж не згоден. Якщо немає покарання, то буде новий злочин.
а нащо до Franz Vonsovich Показати IP 17 Травня 2018 17:09
Тексту стільки.вийшов.пішов.лічіть далі
Franz Vonsovich до а нащо Показати IP 18 Травня 2018 09:19
Я нікого не "лічу". І я так само, як і Ви обурений вироком.
песиміст Показати IP 17 Травня 2018 17:06
Як тільки вирок чи рішення суду вступить в законну силу те ч*о-мігас відразу забуде про родину Андрушківих.
скептик до песиміст Показати IP 18 Травня 2018 10:47
вирок вже вступив в законну силу. правда, залишилась ще можливість касаційного оскарження.
Біль Показати IP 17 Травня 2018 23:46
Боже, люди, до чого ми котимося?????ну, страшно, як так?????да, відпустіть-хай платить гроші хлопчині,- а вдруг йому знову хочеться бабу повозити п'яним і штани спустити, і знову не дай Боженька, когось заб'є?!??!!!!хвй посидить, почухає те місце, де штанята були і тоді може дійде?!!!сили батькам, А хлопчині здоров'я, Боже, спаси дитину
дід Показати IP 18 Травня 2018 05:32
Закон пофіг, діє так звана"політична доцільність".
справедливий присяжн Показати IP 18 Травня 2018 07:09
Чотири роки надто багато....чекати. Тато має повне право виконати старозаповітний закон "око за око, зуб за зуб". Бажано шомполом від німецької гвинтівки "Маузер", спитаєте чому саме маузер, сталь дуже добра.
Лучанка Показати IP 18 Травня 2018 16:58
Якби Міглас збив дитину судді, яка винесла це рішення, то твирок був би іншим. На небі є Спаведивіший СУДДЯ , і він винесе справедливіше рішення,ніж цей "кривосуд"
К.лучанин Показати IP 18 Травня 2018 18:55
Я до всіх "розумних" дописувачів скажу так: злочин має бути покараний по закону! З цим всі погодяться без сумніву. Але не судіть батьків бо їм спасати сина і держава ні копійки на це дасть. Хіба це вам не ясно. Ну посадять Мігаса , ну і що ? Він вже віддав 2 мільйони грн. на лікування і заставив свій будинок, а на подальшу реабілітацію треба кошти. Може ви, шановні дописувачі дасти великі гроші на лікування Владислава? В ЧОМУ Я ДУЖЕ СУМНІВАЮСЬ!!! Сім'я великих коштів немає, вона просто кинута. Як на мене, то нехай МІГАС на волі заробляє кошти на реабілітацію ВЛАДИСЛАВА і допомагає сімї. Сім'ї більше ніхто не допоможе,син живий і його треба спасати! А активісти тут не допоможуть, окрім піару!
справедливий присяжн до К.лучанин Показати IP 19 Травня 2018 07:59
Все правильно ви пишите, обгрунтовано, розумно,логічно. І про сім"ю,яка не взмозі оплатити лікування, і про державу, котрі наплювати на всі наші сім"ї, все правильно. Але тоді ваше:"злочин має бути покараний по закону" виглядає дещо аллогічно. Навіть в нашій державі КОРУПЦІЇ і БЕЗПРАВ"Я, за такий злочин передбачено покарання у вигляді тюремного ув"язнення хача б тому, що є обяжуючі обсавини:п"яний за кермом. Тут або закривати очі на закон, або шомпол в вухо, по самі "помідори", нехай вирішують батьки.
Адвокат Показати IP 22 Травня 2018 08:40
А назвіть будь ласка ім’я адвоката, який «захищав» потерпілого, бо саме він ошукав потерпілого, не подавши до початку суду на Мігасом цивільний позов. Більшість наших адвокатів є подвійними агентами – працюють на клієнта і на протилежну сторону одночасно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus