USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Marichka Kulish: мама-блогер з Луцька ділиться досвідом

9 Червня 2017 17:00
Коли стаєш дружиною, життя міняється, але ти ще не знаєш, як воно змінюється, коли ви разом стаєте батьками. Життя стає кардинально іншим, ваш графік, розпорядок, режим. Іноді доводиться забувати про себе, а подекуди в голову приходять думки, що себе - такого як ти є - вже не повернеш.

Утім практика багатьох демонструє: використовуючи досвід інших, маючи сили, терпіння, любов до життя та чітке переконання, що разом - ще цікавіше, життя молодої сім'ї можна будувати так, як того хочете ви самі. Більше того, ділитися цим з іншими. І, безсумнівно, надихати цим себе та оточуючих. А ще тих, хто раптом подумав, що не впорається.

Зрештою, молоді батьки можуть продовжувати активне життя, здійснювати поїздки, розповідати про свої звершення та досягнення своїх діток, як то почала робити журналістка Інформаційного агентства Волинські новини Марічка Куліш. Вона переконана: кожен день - це нова серія захопливого фільму довжиною в життя, і в кожній звичній дії чи вчинку, що видаються нам часто нецікавими чи повсякденними, криється те, що обов'язково комусь стане в нагоді. Іноді на все варто подивитися трохи збоку.

Отож, їх з Сашою дівчинці - сьогодні 8 місяців. Але ми почнемо раніше.

Свій канал Марічка започаткувала не так давно – 27 лютого цього року. Досвід, яким ділиться Марічка у відео, – у неї з її чоловіком один на двох. Це, зокрема, відвідини волонтерських таборів, реєстрація на платформі каучсерфінгу та прийом іноземних гостей, виготовлення документів, відкриття віз, пошук квитків і місць проживання за кордоном за вигідними цінами, а також, звичайно, - те, що наразі в їх житті найважливіше, - виховання донечки Емми.

«Я вирішила створити канал до нашої з чоловіком річниці й на перших порах ділитися тим, що близьке і чим ми жили до народження донечки – подорожами. Одне літо ми провели на роботі в Німеччині, два інших – у волонтерських таборах у Туреччині та Італії; двічі літали на католицьке Різдво – у Відень та Брюссель. А ще подорожували Болгарією, Польщею, Чехією, тією ж Німеччиною.

І вдалося нам це все не тому, що за гроші купиш все, а тому, що ми шукали лоукости і жили по каучсерфінгу. Тому те, на що інші зазвичай витрачають найбільше грошей, – дорога і проживання – в нас виходило за копійки. Бо ж як інакше назвати, наприклад, вартість перельоту Варшава–Відень у 39 злотих (приблизно 245 гривень)», – розповіла Марічка.

Також додала, що ютубом зацікавилася навіть раніше – під час вагітності, коли шукала відео про пологи й натрапляла на сторінки мам-блогерів.

«Перші відео, які я відзняла, – про те, як відкрити шенгенську візу на 5 років, що потрібно для того, аби організувати собі мега крутезне літо і поїхати на волонтерський табір за кордон, як виготовити закордонний паспорт і ту ж візу в Європу для дитини. Змонтувала також епізод із життя, коли до нас приїхав каучсерфер із Білорусі», – зазначила журналіст.

Однак здебільшого Марічка планує розповідати про життя маленької Емми, її розвиток, та, власне, те, яким стає життя родини, коли в ній з'являється дитина. Зрештою й про те, від чого батькам не обов'язково відмовлятися.

У її планах – зробити канал «Marichka Kulish» брендовим. «Можливо, це буде щоденний серіал. І не про те, що було раніш, а те, що відбувається по факту - бо ж світ міняється щомиті», - каже Марічка та додає: «Це канал активної мами, яка привідкриває завісу свого приватного життя, ділиться досвідом і подорожує. Так, до подорожей ми повернемося обов’язково – тільки тепер вже втрьох».


Пропонуємо до перегляду перше відео, яке відкриває історію мандрівок і буденного життя родини Кулішів.
Надалі слідкуйте за оновленнями у проекті. Буде цікаво!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
катя Показати IP 10 Червня 2017 15:56
красиві такі, і щасливі але ж знаю, як воно там насправді важко
Юлія до катя Показати IP 10 Червня 2017 23:04
ніхто і не сперечається, що маленька дитина - то нелегко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus