USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Mountain Breeze мріє вирушити у тур

17 Березня 2017 17:21
Mountain Breeze - це сучасна молодіжна група, у якій є особливе позитивне послання через свою музику, спосіб життя. Вчора ми були звичайними хлопцями, які повірили в свою мрію, завтра ми будемо групою світового масштабу, пісні яких будуть слухати мільйони і розуміти те, що ми хочемо донести. Так про себе в інтерв’ю Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли учасники молодіжного гурту Mountain Breeze.

Хто з вітчизняних чи світових виконавців є для вас прикладом, натхненником?

Серед своїх - О.Торвальд - хороший приклад сучасної української групи, по закордонних - The Vamps - такі ж веселі і талановиті хлопці / twenty one pilots - фірма!

Всі учасники гурту MountainBreeze доволі молоді. Чи підтримують ваше захоплення музикою батьки?

Коли батьки побачили, що для нас музика - вже не просто хобі, але щось більше, то вони почали ще більше нас підтримувати, що для нас дуже важливо.

Після виступів на шоу Х-фактор ви стали улюбленцями мільйонів українців. Чому вирішили взяти участь в Х-факторі? Що найбільше вразило і запам'яталося під час участі в шоу?

Власне, я давно мріяв (Саша) побувати на цьому шоу, але з часом моє бажання охололо і я забив... І так сталося, що в 7 сезоні нам подзвонили і запросили нас. Ми навіть спочатку відмовилися, так як були вже інші плани, але потім вирішили все таки спробувати.

Найбільше звичайно вразила грандіозність цього шоу і те, скільки було одержимих своєю справою людей, які люблять те, що роблять. Ми отримали великий досвід.

Які стосунки у вас були з іншими учасниками, чи спілкуєтеся досі з ними і з наставником Андрієм Данилко? У житті Данилко - та сама людина, яку ми бачимо по телебаченню? Що можете сказати про артиста?

Ми всі дуже добре спілкувалися і дружили в таборі з іншими учасниками. А з Андрієм Данилком досі продовжуємо спілкуватися і підтримувати один одного. Він дуже веселий насправді і мудра людина. Дуже нам допомагає. Данилко - хороша людина!) Він не намагається бути іншим на камеру, яким він є, таким ви його і бачите.

Чи став Х-фактор для вас переломним моментом у творчості? Що ви отримали завдяки участі в ньому, що змінилося?

Однозначно: це велика аудиторія, це величезний досвід і хороші професійні друзі.

Чи зупиняють вас на вулицях з проханням дати автограф?

Автограф, сфоткатися - є таке) і це приємно звичайно ж. 14 лютого розпочався тур Mountain Breeze містами України.

Що відчуваєте, коли виходи на сцену Ледь НЕ щодня в новому місті?

Кожне місто в турі - особливе. Вже немає хвилювання, немає зайвих думок, тільки ти і люди, які прийшли тебе почути, і музика, яка нас, власне, і об'єднала.

Зі щільним графіком концертів, репетиціями у вас лишається час на особисте життя?

Звичайно ж, є і вільний час, але зараз ми багато репетируємо, готуємося до подальших планів, тому дуже відпочивати і не хочеться.

Ви бували раніше у Луцьку? Що відзначите, що скажете про місто?

Ще не були ніколи в цьому місті, думаю, після виступу буде що сказати.

Які Mountain Breeze має плани на майбутнє? Чи є у вас наразі якась конкретна ціль, якийсь меседж для слухачів і шанувальників?

Однозначно, наш меседж полягає в тому, що на нашому місці може опинитися кожен - потрібно лише повірити в свою мрію і рухатися до неї! Для нас важливо надихати наших слухачів! А у планах - тур, після нього займатися записом авторського матеріалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus