USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи буває брудно вдома в Ольги Фреймут і як зробити успішну кар'єру – про що запитували лучани у головної ревізорки країни

13 Червня 2019 14:34
Як підтримувати себе у формі, чи варто боротися за стосунки, як усе встигати, як змиритися зі старістю і зробити успішну кар’єру – про це та багато іншого цікавилися лучани в головної ревізорки країни, ведучої численних телепрограм, журналістки та письменниці Ольги Фреймут.

Майстер-клас для жінок «Ревізія життя» відбувся 11 червня в РЦ «Промінь».

Опісля завершення лекції ведуча охоче поспілкувалася з присутніми і відповіла на їхні численні запитання. Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до уваги читачів найцікавіші з них.

Як вам вдається все поєднувати: і кар’єру, і родину?

Та жахливо… Насправді поєднувати треба, якщо все відкладати на потім, то, мені так здається, нічого не встигнеться. Життя, як кіно, швидко закінчиться. Зараз у мене готується телевізійний проект, пару годин я виділяю тільки на це і не відволікаюся на щось інше. Потім я займаюся видавництвом, далі готую дітям їжу – я нікому не можу довірити готувати дітям їжу. І я сплю по чотири години і висипаюсь. Так спали гейші і були дуже красиві, тому я вирішила, що потрібно менше спати і більше працювати.

Читайте ще: «Із мене ніколи не вийде село», – Ольга Фреймут влаштувала в Луцьку вечір зізнань

Чи проводите час наодинці з собою?

Є такі моменти, коли я виїжджаю з друзями на два або три дні раз-два на рік за кордон, обов’язково на концерт. От ми були на книжковій виставці в Болоньї. Це такі речі, які дійсно дають мені можливість побути з собою, відволіктися від сім’ї і кар’єри. І вони повинні бути в кожного, тому що тільки в подорожах ми живемо, як сказала колись Агата Крісті.
Чи боїтеся ви старості? Що плануєте робити, коли будете не такою привабливою і не такою молодою? Як будете боротися з цим станом?

Цей стан мене уже застав. Я дивлюся йому в вічі (сміється, – ВН). Раніше боялася, але зараз, коли перебуваю в ньому, стало легше. Інколи потрібно змиритися. І я до своєї старості багато чого встигла: кар’єра є, Богу дякувати, працюю, люблю чоловіка, діти є – все нормально.

У нас зі старістю можна рятуватися ботоксом, але я навпаки хочу дуже інтелігентно старіти, бо не можу уявити, як королева Єлизавета на балконі Букінгемського палацу з накачаними губами, махаючи, зустрічає парад.
Як підтримуєте себе у формі? Чи правильно харчуєтеся?

Ми їмо те, на що хочемо бути схожими. Така в мене дієта. Хочу бути схожою на сардельку – їм сардельку, хочу бути схожою на руколу – їм руколу. Поки що це мене надихає. А взагалі ти можеш їсти і солодке, і квасне, і все, що хочеш, коли працюєш і зайнятий. Ми часто поправляємося, коли мало рухаємося. Так, можна їсти солодке, але тоді треба балансувати – обов’язково має бути спорт три рази на тиждень при будь-якому графіку.
Чи буває брудно в домі Ольги Фреймут?

Життя наді мною пожартувало – мій чоловік дуже помішаний на чистоті. Якщо я пальнута на цьому, то він ще більше, тому брудно в нас не буває. Мій трирічний син теж уже починає прибирати (усміхається, – ВН).

Мені допомагають. У своїй квартирі, коли я жила одна, прибирала сама. Я дуже любила прибирати свою подільську квартиру. Зараз же у нас великий будинок, і якщо я почну прибирати зранку, то тільки ввечері закінчу.

Ми прибираємо за собою, вчимося акуратно складати речі, робити так, щоб усе було ідеально в холодильнику…

Якщо людина не може у своїх хаті навести порядок, то як вона може навести порядок у своєму житті?
Чи варто боротися за кохання, коли воно невзаємне?

Потрібно зрозуміти, чи ви насправді хочете бути з цією людиною. Буває, що ми боремося за чоловіка, бо він всім потрібен. А якщо справді любите, то тоді варто боротися за своє кохання. Наприклад, у мене Володя (Володимир Локотко – чоловік Ольги Фреймут, – ВН) супротивлявся деякий час, недовго, але я його переконала, знайшла підхід. Тому шукайте підхід.

Ми звикли постійно за щось боротися, та вже не треба боротися, просто будьте жіночними.
Які життєві уроки ви дали б собі 10 років тому?

Я мала б знати, що треба вміти чекати свого, тому що я дуже нетерпляча – хочу все і вже. Навіть пляцки не можу довго пекти, тому що мені їх хочеться швидше витягнути і їсти напівсирими та казати: ніби непогано. Тому терпіння і вміти вичекати, як на полюванні чи рибалці. Але чекати не просто так, безперспективно, а знати, чого ти чекаєш.

Чи є у вас страхи і як ви з ними боретеся?

Страхи є у всіх. У мене є якісь фобії, напевно тому, що я перфекціоністка. Я боюся літати. До речі, нещодавно летіла з дітьми і чоловіком із Туреччини. Підходить стюардеса, а я сиджу з третім Просекко. Вона запитує, чи в мене все добре, я кажу, що боюся літати. Вона говорить: «Я теж». І пішла. Всі ми чогось боїмося, навіть стюардеси (сміється, – ВН).
Як можна знайти себе, будучи студентом?

У юному віці ви будете ще багато помилятися. Така турбулентність триватиме до 23 років. І чим більше нараховуватиметься перешкод, тим потім буде краще.

Чи шкодуєте ви про якісь речі у своєму житті?

Мені здається, що всі ми шкодуємо через те, як відносимося до своїх батьків. От бувають моменти, що сумління дошкуляє, коли я згадую, що не так відповіла мамі, була неуважна до тата. Мені це чомусь дуже болить. Мені хочеться не ображати тих, кого я люблю, але буває, що ображаю.

Ми зриваємося на рідних людях, особливо, коли публічні. Тому іноді шкодую, що не була з батьками такою, як мені хотілося б.
Яка зараз у вас конкретна ціль?

У мене вже багато здійснилося. Загалом коли ти дорослішаєш, розумієш, що багато чого побачив, досягнув. Зараз я хочу зробити цікавим і потужним своє видавництво, щоб воно не тільки приносило гроші, а й розвивало культуру. Дуже хочеться видавати якісні книги.

Як жінці, будуючи кар’єру, не набути чоловічих рис характеру, аби зуміти створити щасливу сім’ю?

Мій чоловік завжди хоче мене одомашнити, хоча це все одно, що одомашнювати лева чи тигра. Правда, коли ми робимо кар’єру, робимося якимись злими. Потрібно вміти тримати баланс, ми ж жінки, ми це можемо. Треба не забуватися, тому що дуже дратує, коли жінка починає керувати процесом, і іноді доводиться поступатися в дрібницях, тому що я знаю, що моєму чоловіку це приємно.

Я свого часу не вміла приймати подарунки, тому що зазвичай сама робила їх. А потрібно дати можливість дарувати, турбуватися.
Після виходу книги «Етикет» ви отримали чимало критики та негативу, зокрема і від своїх колег та друзів. Як у вас не опустилися руки?

А чому вони мають опускатися? Я себе влаштовую, а якщо не влаштовую когось іншого, то це вже його проблема. Книга написана для людей із хорошим почуттям гумору, вона іронічна, і якщо хтось буквально щось сприймає, це вже проблема цієї людини.

Як мотивуєте себе після невдалих проектів розпочинати щось нове?

Це дуже важко, тому що телебачення – це рейтинги. Бувають дуже успішні проекти, можна вести їх роками, але дуже хочеться пробувати щось нове, те, до чого лежить серце. Після невдачі, важких моментів важливо встати з рівною спиною. Це складно. Треба пройти через якісь моменти печалі, розчарування, але підняти спину, тому що життя – це не тільки радості.
Повірте, і в мене були проблеми, біди, лиха і втрати людей, але важливо, як ти себе почуваєш після цього, чи ти зміг встати, повірити в себе, довіритися майбутньому.

Невдачі мене не ламають, навпаки – проблеми збуджують. Коли є проблема – вирішуй її і більше не повторюй помилок.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото Володимира ХОМИЧА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Власюк Олена Показати IP 13 Червня 2019 14:53
УЖАС!!!
Гога Показати IP 14 Червня 2019 00:06
Секта баб ... Бідні їхні мужики ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus