USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Граємо не так, як хотілося б», - Богатир про мінімальну поразку «Волині»

1 Квітня 2018 18:14
1 квітня «Волинь» на своєму стадіоні опинилася у ролі гостя. Справа у тому, що номінальним господарям не вдалося привести до ладу газон стадіону «Ювілейний» у Сумах, тому команди домовилися провести гру у Луцьку.

Доволі рівна гра завершилася мінімальною перемогою сумчан. Відзначитися їм вдалося на початку другого тайму після розіграшу штрафного, коли метушнею у карному волиняни вдало скористався Іраклій Циколія.

На післяматчевій прес-конференції асистент головного тренера команди з Сум Олександр Мартюк відзначив, що гра була доволі обережною. «Дві команди прагнуть залишитися у першій лізі, тому ніхто особливо не ризикував, граючи, здебільшого, від оборони», - сказав Мартюк. З його слів, сумчанам сьогодні у певній мірі більше поталанило, оскільки їм, на відміну від лучан, вдалося реалізувати свої моменти і таким чином відірватися від зони аутсайдерів.

На думку головного тренера «Волині» Віктора Богатиря справедливим результатом сьогодні була би нічия. «Ми бачили «Суми» під час зборів у Щасливому, ми детально розібрали, хто і з ким має грати при стандартах, але там була дуже хороша передача, Болденкову не вдалося зіграти по м’ячу, Неділько не дістав м’яча і пропустили», - розповів коуч лучан про момент із пропущеним голом.

«Звісно, відповідальність за результат повністю на тренері. Хлопці старалися, напівмоменти були, але поки нам не вдається грати так, як того хотілося б», - продовжив Богатир.

З його слів, гравці перед початком гри виглядають дещо інертними: «так було у Черкасах. Вони почали бігати вже за рахунку 2:0, а відігратися не вдалося, бо реалізація моментів бажає кращого».

Також він зазначив, що у команди залишилося 9 ігор і він зробить усе можливе, аби виконати поставлене завдання та залишити «Волинь» у першій лізі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 1 Квітня 2018 18:48
Грали як старі олені, а не як команда яка провела повноцінне міжсезоння
Олександр Показати IP 1 Квітня 2018 19:58
Стидоба! По факту - провели три гри із командами з підвалу і в усіх показали фактичний нуль по грі. І це при двох закордонних зборах! При купі новачків! При новому тренері! Гра - нічим ні краща першоколового г-на... Тільки не розумію, нащо було міняти один шлак на інший. Одним словом - позор. Так себе піарили у міжсезонні
Тезка до Олександр Показати IP 1 Квітня 2018 22:20
Йдемо прямісінько в болото. А з нього по факту команда не вийде вже ніколи. Луцьк буде в другій лізі назавжди. Хіба Рівне ще в аматори.
TUZ Показати IP 1 Квітня 2018 21:07
Де тих клоунів набрали? Вони грають із аутсайдерами ледь-ледь. А що буде із грою із верху таблиці?!
Анонім до TUZ Показати IP 1 Квітня 2018 22:30
Богатир сказав що попередники здавали матчі, а сам заробляє бабло по тому ж принципу. Нічого не потрібно видумувати. Команда не готова до сезону і бабло пливе саме в руки. У Вересі його погнали через півтора місяці. Скільки він протримається у нас? Чи це комусь вигідно?
Зоряк Шкорян Показати IP 1 Квітня 2018 21:17
Чую нюхом швидкий камбек Кварцяного
Маркшрейдер до Зоряк Шкорян Показати IP 1 Квітня 2018 21:42
Не допоможе. Цим гравцям вже ніхто не допоможе. Ні Кварц, ні Блохін, ні Фоменко, ні Шевченко. Просто злили команду. Не потрібен футбол в Луцьку. Прикро.
Ківа до Зоряк Шкорян Показати IP 1 Квітня 2018 23:06
Зоряне, ви знову показали свою лису сутність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus