USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька школярка створює шедеври на страусиних яйцях

13 Квітня 2018 16:31
Мистецтво на стаусиних яйцях: візерунки на шкаралупі створює школярка Стефанія Захарія.

Навчається дівчинка в одній з луцьких гімназій. Розповідає, що цього року вперше спробувала взяти до рук величезне яйце страуса, аби зробити писанку.

Про це йдеться у сюжеті ВРД НТУ.

Стефанія Захарія займається писанкарством понад 10 років. Для своїх писанок дівчинка використовує яйця різних птахів. Над однією роботою працює по декілька днів. Розповідає, що до розписування яйце потрібно підготувати.

"Мій тато замовляє яйця на фермі. Саме там, на фермі, вони серединку дістають, і передають в коробці просто шкаралупу. Для того, щоб підготувати яйце до писанки, треба зняти верхній шершавий шар, робота це довга, займає більше трьох годин", - розповідає дівчика. Та зізнається, що писанкадля неї - це щось дуже важливе, дуже красиве, те, що несе якесь тепло і якісь досягнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus