USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Олександр Маткобожик: «Дебют у «Зірці» припав на гру проти «Волині»

16 Листопада 2017 19:00
Футбольна Волинь минулого тижня засвітила ще одну зірочку – вихованець ДЮСШ смт Люблинець та аматорського клубу «БРВ-ВіК» із Володимира-Волинського вперше викликався до лав молодіжної збірної України. 19-річний центральний захисник кропивницької «Зірки» Олександр Маткобожик розповів про перші враження від тренувань у команді Олександра Головка, пише газета Волинські Новини від 16 листопада.

- З дебютом ще рано вітати, адже це тільки виклик у збірну, в якій провів кілька тренувань. Але дуже приємно було перемкнутися на зовсім інший рівень ставлення до футболу, – розповідає Маткобожик. – Дуже сподобався підхід до тренувального процесу, ми розбирали матчі суперника й ставлення тренерів, отримав багато нової інформації для себе.

– Розкажи, як потрапив із Ковеля в «Зірку»?

– Моїм першим тренером був Юрій Мазур. Я грав у чемпіонаті ДЮФЛ України, а в 2015 році він попросив тренерів «Зірки» взяти мене на перегляд. Спочатку грав на першість міста, а потім пробився у молодіжну команду, згодом сподобався Сергію Лавриненку і став гравцем «Зірки». Вона тоді виступала ще в Першій лізі, щоправда, дебютував у Кропивницькому вже в Прем’єр-лізі. Повноцінний матч за «Зірку» припав якраз на гру проти «Волині» у травні цього року, моя команда перемогла 2:0.

– У національній збірній новачки завжди якісь пісні співають, а в молодіжній щось подібне є?

– Ні, ми просто на першій зустрічі підводимося й коротко розповідаємо про себе – хто, де грав, у кого тренувався, яка позиція.

– У молодіжці зараз справжня «волинська община»...

– Так, раніше грали чи народилися на Волині Артем Дудік з «Шахтаря», Сергій Петров і я – із «Зірки». Шкода, що поки в основу молодіжної збірної не потрапляємо, але це – стимул зростати і вчитися.

Іван Богданович, Ковель
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus