USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Освідчувалися у човні та під ялинкою: як у Луцьку одружувалися у день закоханих. Фоторепортаж

14 Лютого 2020 19:11
14 лютого – особливий день для усіх романтиків. Хтось відноситься до свята закоханих дещо скептично, а інші – щиро поважають та святкують. Саме до таких людей відносяться молодята, які у день Святого Валентина вирішили стати на рушничок щастя і узаконити свої стосунки. Закохані лучани освідчувалися своїм половинкам і на човні, і під ялинкою, і навіть у Амстердамі.

Тож, Інформаційне агентство Волинські Новини розпитало у луцьких наречених про історію їхнього знайомства та кохання.

30-річний Олексій Варивода та 32-річна Людмила Вітюк познайомились улітку 9 років тому.

«Як зараз пам’ятаю те 7 серпня. Познайомилися через знайомих і після того вже не розлучаємось. Насправді ми разом уже 9 років. Одружитися у день закоханих було нашим спільним бажанням і рішенням», - розповідає наречений Олексій.
Натомість 24-річна Вікторія Січкар та 27-річний Михайло Артишук зустріли свою долю у клубі.
«Вперше побачили один одного у клубі. Цікавим було те, що ми обоє того вечора не планували й не хотіли йти на танці, але так склалося, що у той вечір друзі виманили нас на відпочинок. Так ми й познайомились! Мене Міша запросив на танець. І з тих пір «танцюємо» разом вже пів року», - посміхається наречена Вікторія.

Пропозицію руки й серця своїй коханій романтичний Михайло зробив в іншій країні.

«Подарував мені каблучку, й запитав, чи стану його дружиною. У той момент я була дуже щаслива!» - зізнається Віка.

«День закоханих це особливий та дуже романтичний день. А тепер це буде ще й дата нашого одруження», - додав наречений.

А ось 31-річний Іван Назарчук познайомився зі своєю обраницею життя 33-річною Лідією Цейхместрук у подруги на дні народження.
«Ця подруга, до речі, сьогодні присутня на нашому весіллі. З тих пір ми разом три місяці, хоча знайомі уже більше року», - розповідає наречена Лідія.

Наречений Іван зізнався, що запропонував коханій одружитися на Новий Рік, а одягнув заповітну каблучку на пальчик під новорічною ялинкою.

«Для мене це було несподівано», - зашарілася молода.

Також на весіллі у друзів знайшли одне одного 22-річна Роксолана Карпович та 26-річний Максим Стельмащук.
«Познайомились на весіллі у друзів. Я був старшим «другом», а Роксолана – старшою дружкою. Через пів року після знайомства почали зустрічатися. Разом уже два роки. Пропозицію руки і серця зробив коханій на човні у Амстердамі», - каже Максим.

Натомість наречена зі сміхом пригадала, як її майбутній чоловік хвилювався, коли робив їй пропозицію одружитися.

«Ми взяли пляшку вина, аби посмакувати ним на тому човнику. А він повертається до мене й каже: «Ну що? Вип’єм за тебе?» І вже стає на одне коліно. А я відповідаю: «Давай…». А він ще так смішно обмовився: «Чи ти не мала б на увазі стати моєю дружиною?». Звісно, я відповіла «Так!» Те, що ми одружуємося 14 лютого – просто співпадіння. Річ у тім, що Максим працює за кордоном. І якраз так вийшло, що приїхав і ми вирішили розписатися у одну із п’ятниць. Була вільна п’ятниця 14 лютого – День закоханих. Тож вирішили скористатись нагодою», - каже наречена Роксоляна.
31-річний Дмитро Жук та 23-річна Мар’яна Сотник у парі понад 7 років. Молодята запевняють, що їхні почуття вже давно випробувані часом.
«Напередодні одруження моїх друзів, які сьогодні не змогли прийти на урочисту частину, але прийдуть в кафе, ми познайомились. І з того часу ми з Мар’яною й почали зустрічатися. Від того весілля до нашого минуло сім з половиною років. Це почуття, випробувані часом. Між нами досить велика різниця у віці – 8 років. Але для нас це не має жодного значення. Пропозицію нареченій я зробив на річницю нашого знайомства. Це було скромно, зранку ми обмінялися подарунками на честь річниці. І тоді я запропонував вийти заміж», - розповідає наречений Дмитро.

Зі слів начальниці Луцького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Тамари Калинович, у день закоханих стали на рушничок щастя 26 пар молодят.
«14 лютого ми працюємо з самого ранку до півночі. Будемо приймати заяви, можливо, хтось захоче скористатися пілотним проєктом «Шлюб за добу». Ми раді бачити всіх, хто до нас сьогодні прийде. Тобто, сьогодні протягом дня усі охочі можуть набратися сміливості, прийти і укласти шлюб. Наші працівники разом із запрошеними дизайнерами спеціально прикрашали зал для урочистостей. Тішить те, що сьогодні кохання привело до нас стільки молодят. Вони знайшли одне одного, знайшли у безмежному Всесвіті свої половинки. Здоров’я їм, щастя та міцної сім’ї», - зазначила пані Тамара.
Текст Вікторії Семенюк, Фото Олександра Дурманенка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus