USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Паралімпієць Андрій Демчук: «Наші мізки повинні думати по-іншому»

6 Серпня 2017 15:22
«Я вже старенький як для спортсмена, мені майже 30 років, і багато хто мене починає списувати з рахунків. Але я дуже хочу ще хоча б стати учасником Паралімпійських ігор у Токіо», – поділився фехтувальник, чемпіон літніх Паралімпійських ігор, заслужений майстер спорту України Андрій Демчук.

Спортсмен і за сумісництвом кандидат технічних наук, викладач Національного університету «Львівська політехніка» виступив на гутірковій сцені фестивалю «Бандерштат» 6 серпня.

Окрім спорту, Андрій Демчук торкнувся питань, які зараз турбують кожного українця, зокрема збройного протистояння на сході України та боротьби в мізках людей. Андрій пригадав свій нещодавній візит до Дніпра і в контексті цього зауважив, що головне, чим керується у своїх діях, думках людина, – це страх.

«Але ці мізки (українців, які проживають на сході, – ВН) повинні почати думати по-іншому, не боятися, що їхні території хтось захопить. Страх повинен бути тільки від того, чи ти встигнеш усе пізнати, усе зрозуміти, відвідати більшість країн світу», – зазначив Андрій Демчук і додав, що його особисто страх змінив, адже саме завдяки ампутації ноги у 19-річному віці він зміг стати фехтувальником і взяти участь у Паралімпійських іграх.
«Ця нога змінила моє життя. Я став паралімпійцем. Відкрито ходжу в шортах. Так, наші люди інколи не готові до такого, дехто тикає пальцями… Нам потрібно виховувати дітей із усвідомленням того, що всі люди різні, і це нормально».
Також спортсмен впевнений у тому, що з часом ситуація в нашій державі обов’язково проясниться і зміниться на краще. «Ми одні з тих, хто може змінити Європу завдяки нашій працьовитості й нашому сприйнятті світу», – підкреслив Андрій.

Чоловік наголосив, що потрібно вірити у свої сили та будувати плани на майбутнє. «У мене також є страхи, але я вірю, що завтра буде ще крутішим, ніж сьогодні, адже завтра теж зійде сонце, і ми зможемо багато крутих речей зробити. Потрібно прокидатися з думкою про реалізацію запланованого, і я впевнений, що у нас все вийде, адже ми українці», – сказав Андрій Демчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus