USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рецепт щастя від Тапольського: бути оригінальним та займатись улюбленою справою

4 Серпня 2017 19:37
«Батько» українського драм-енд-бейсу Анатолій Тапольський розповів під час своєї гутірки на Бандерштаті, що робить його по-справжньому щасливим.

«Мені 40. Я ще років 40 хочу грати драм-енд-бейс. А потім я помру», - сказав Анатолій на початку свого виступу. Але за цих 40 років я хочу стати всесвітньо відомим ді-джеєм. Адже стати ним у 20 років куди легше.

Хоча, як зауважив Анатолій, зараз ді-джеєм в Україні ставати не варто, адже цей ринок не є настільки популярним, яким він був ще років 5 тому.

Зі слів ді-джея, в Україні є невелика кількість людей, яким відомо про існування української драм-енд-бейс сцени. Решті ж це просто нецікаво, вони не знають, хто такий Тапольський і не слідкують за цим.

«Потрібно бути оригінальним. Ми з Вовою (ді-джей Vovking, - ред.) 7 років шукали свій власний стиль. І лише зараз ми його знайшли. Коли ти оригінальний, твої треки самі знайдуть відомі лейбли. От зараз ми випускаємо 4 нових треки на всесвітньо відомому лейблі», - сказав Тапольський.
Окремо він наголосив на гастролях: «От сьогодні я тут, у Луцьку. Завтра виступатиму в Черкасах, а ще за декілька днів – у Відні. І це круто, люди приходять, слухають улюблену музику і отримують задоволення».

Відомо, що Тапольський багато катається та виступає по всій Україні. «Ви знаєте, Україна змінюється. У тому місті побудували щось гарне, в іншому відремонтували дорогу. Не без того, що у нас вистачає негативних моментів, але позитиву все-таки-більше», - зазначив він.

На запитання стосовно служби в армії та наскільки змінилося його життя після армії, Таполський сказав, що життя і так постійно змінюється, кожного дня. «Щодо музики, то я став грати легший драм. В армії я зустрів багато хороших людей, хоча траплялися різні люди. Взагалі в армії класно, хто не був – приходьте», - заявив ді-джей.

Насамкінець Анатолій сказав, що кожного дня потрібно займатися максимально великою кількістю речей. «Ми робимо стріми, знімаємо кліпи, пишемо музику. Надворі літо, прекрасний фестиваль, один із найкращих днів. Дякую вам», - підсумував Анатолій Тапольський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus