USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«У мене є план»: Аваков розповів, як Україна повертатиме території ОРДЛО

16 Квітня 2018 13:04
Україна може відновлювати владу на території окупованих районів Донбасу покроково разом із миротворцями ООН.

Свій варіант реінтеграції Донбасу розповів голова МВС Арсен Аваков в інтерв'ю "Українській правді".

За планом, повернення територій ОРДЛО відбуватиметься покроково, адже миротворців не вистачить на усю окуповану територію. Міністр назвав це "тактикою дрібних кроків, яким усі аплодують".

"Тому я пропоную, умовно кажучи, взяти спочатку окремо Горлівку або Новоазовський район. План такий: заходять миротворці і встають на кордоні умовного міста Горлівка або сільського Новоазовського району. Кордон з окупованою територією відразу беруть під контроль «блакитні шоломи» та українські прикордонники. Всередину території, що повернулася в Україну, заходять органи української юстиції та проводять вибори за нашим законодавством", - розповідає керівник МВС.

Він також вважає, що не надто важливо, хто стане переможцем на українських виборах на Донбасі, адже головним завданням є створення перехідної адміністрації на основі українських законів. Після цього на повернену територію зайдуть поліцейські сили України.

Нагадаємо, за словами президента Петра Порошенка, більше сорока країн погодились взяти участь у миротворчій місії на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 16 Квітня 2018 13:41
Судячи по всіх зроблених "реформах", план є в кожного з "керовніків" у кишенях !
123 Показати IP 16 Квітня 2018 15:27
У вас есть план.мистер Фикс? Есть ли у меня план? Таки да.
Анонім до 123 Показати IP 16 Квітня 2018 23:10
"У вас есть план, мистер Фикс? Есть ли у меня план? Есть ли у меня план?!!!!!!!!! Что ? Разумеется, у меня есть план, мистер Фикс". а потім буде горлівський або новоазовський котел

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus