USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Україні знову підвищать «мінімалку»

1 Лютого 2018 11:00
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко в ефірі «5 каналу» заявив, що в цьому році планується чергове підвищення мінімальної заробітної плати із 3200 гривень до 4100.

«Від 1 січня мінімальна заробітна плата зросла до 3723 грн. Наступне підвищення – 4100 грн, і я переконаний, що воно буде і що це буде саме в 2018 році.

Є ініціатива Президента України, є звернення до уряду про те, що за результатами першого кварталу уряд має повернутися і розглянути можливість збільшення мінімальної заробітної плати. Повторю, мета одна – показати суспільству, що все-таки життя в країні змінюється, якість і рівень життя зростає. Ми робимо упор на працюючій людині, вона має отримувати достойну заробітну плату. І, безумовно, друга, не менш важлива категорія, – це пенсіонери, інваліди, тобто це ті люди, яким сьогодні, окрім держави, ніхто не допоможе», - зазначив Розенко.

"Підняття мінімальної заробітної плати – це правильний крок, і я повністю підтримую ініціативу Президента та переконаний, що ми цю ідею реалізуємо у 2018 році", – додав віце-прем'єр.

Повну версію інтерв'ю дивіться у відео:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
скептик Показати IP 1 Лютого 2018 11:12
а чому б європопулістам не підвищити мінімалку скажімо одразу до 15000 грн. ото хід конем перед виборами !!!!!! правда, економіці настане повний пісєц або долар буде по 200 грн
просто Діма Показати IP 1 Лютого 2018 11:23
Кого цікавить подальша інфляція і підняття цін на усе, після такого кроку... Правда?
Вітя Показати IP 1 Лютого 2018 11:57
Це поупулізм. А де обочі місця, а подивіться які ціни на усе, на всі послуги!!! Тільки скачок мінімалки зразу і ціни скачуть у двічі, бензин подивіться яка ціна!!
Анонім Показати IP 1 Лютого 2018 12:50
АЛЕ ЦЕ НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬ.!
W17 Показати IP 1 Лютого 2018 12:58
Господи, яка радість! Нехай Павлу Розенку Бог дає здоров'я крепкого, і не тільки йому всім нашим шановним депутатам. Де ж ми стільки грошей тратити будем напевно треба на благочинність вже віддавати )))
просто Діма Показати IP 1 Лютого 2018 13:12
А уявіть , якщо вони спеціально женуть гривню, скажем до 1 долар = 50 грн, після чого роблять деномінацію і о Чудо, доллар по 5, як при кучмі))))) і зразу слава шоколадному БПП (ну а те що зарплата в кращому разі буде 1000 грн то таке)
бобер Показати IP 1 Лютого 2018 13:49
податки знижуйте і?іоти , бо помало завалите бізнес , хватає вже ту україну бомбити, мало Вам шановні красти ))))
Оля Показати IP 1 Лютого 2018 14:36
Просто жах.Прибиральниці уже мають зарплату більшу ніж спеціалісти. Для чого вчитися? Для чого виконувати відповідальну роботу,як зарплата,як у прибиральниці.Кому піднімають зарплату бюджетникам, які і так нічого не роблять.У них доплат по 4. І виходить,що зарплата по 7-15 тисяч.Приватні підприємства не піднімають зарплат,бо їм потрібно піднімати ціни на їх продукцію.При?урки та й годі. А пенсія буде така ж сама 1500, дякуємо уряду за знущання і приниження,яке ми заробили за 40 і 50 років стажу.Кому ви підняли пенсію? Кому тим,хто ні фіга не робив колгоспникам, які не платили податків.
ЛАРИСА до Оля Показати IP 1 Лютого 2018 17:55
Це бюджетники нічого не роблять???? То вчіться, йдіть на таку ж , бюджетну роботу, і буде вам "лафа": нічого не робитимете, тільки зарплати і доплати хапатимете. У дрі руки, а то й мішками. Ну і колгоспники, які, за вашими оцінками, ні фігв не робили... Не заздрити зараз треба чорною заздрістю, а треба було 40 чи 50 років тому на ферму йти, або в ланку. Там би теж ви ні фіга не робили. Мені чомусь здається, що ви, такий великий спеціаліст, ніколи ні фіга і не робили.
Ольга до ЛАРИСА Показати IP 1 Лютого 2018 22:08
Не треба так накидатись на людину, бюджетники не маються на увазі лікарі, вчителі, бібліотекарі, а чиновники при державних структурах і апарат. Сама я теж була бюджетником і прекрасно знаю всю цю внутрішню кухню, переливають з пустого в порожнє і ніякого толку, якісь взяті зі стелі цифри аналізують, складають до купи і пересилають "наверх". Всіх таких спеціалістів треба скоротити хоча б 2 рази, а то чим бідніше ми живемо, тим більше тих чинушів стає.
Я до Оля Показати IP 2 Лютого 2018 17:10
Що ти гониш,роботяга,перевчилась чи що?Йди попахай і скажеш як це нефіга не робити,або йди поприбирай чужі соплі,спробуй як це,тебе хтось заставляв йти вчитись,штани чи труси протирати?Треба було йти пахати,не рахуй чужі гроші,а цінуй чужий труд,жаба
Смл Показати IP 2 Лютого 2018 00:46
Пенсіонер і інвалида влада не жалко не подумає ім тяжко чому то лікарство дорого і підняв ше раз св*лоч
Хм Показати IP 4 Лютого 2018 16:05
Оля правильно написала. Колгоспники не сплачували ніколи податків. Бюджетників теж забагато розвелось. На вас крис канцелярських ніякого бюджету не вистачить. Податки треба знижувати. Економіка загнулась, а вони ніщебродам бюджетним гроші роздають, щоб знову за них проголосували.
Бандерівець Показати IP 6 Лютого 2018 13:54
Жити по-новому! Читай навпаки-Вмерти по-старому...Чим більша мінімалка тим гірше живеться простолюдину.І тим більше вони на мальдівах і сейшелах
Катя Показати IP 18 Лютого 2018 15:06
Колгоспники і справді нічого не робили, бо вийшли на пенсії по ЛЖЕ ФАЛЬШИВИМ ТРУДОВИМ КНИЖОЧКАМ, так само і ПАЇВ ПОНАБИРАЛИ ПО 6 ШТ НМ ОДНУ МОРДУ,які числяться на мертвих душах, які скоро будуть продавати по 60 тис доларів, тобто все життя трахалися і плодилися, здоров'я не зносили і тепер щей добру гулю грошей получать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus