USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Володимир Зеленський – про припинення війни на сході

7 Квітня 2019 23:10
Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що для України зараз головне завдання не просто зупинити війну, а зробити перші кроки – припинити стрілянину.

Про це він заявив в інтерв’ю каналу «Україна».

На його думку, цей перший етап має відбутись якомога швидше. «Для припинення вогню ми не можемо собі дозволити якийсь довгий процес» – сказав він.

Зеленський зазначив, що готовий до зустрічі з Путіним. Він наголосив, що війна йде з Росією, тому з нею треба говорити. «Мають бути переговори і дипломатичний формат перемовин з Росією у присутності представників Заходу», – уточнив він.

Разом з цим кандидат у президенти наголосив, що не збирається жертвувати територіями і людьми. «Цілісність України має бути константою», – підкреслив Зеленський.

За словами кандидата, війна на Донбасі – одна з двох глобальних проблем України. Друга – люди бояться інвестувати в Україну. Аби поліпшити інвестиційний клімат Зеленський пропонує усунути тиск на бізнес з боку силових структур та створити окремий орган, що буде займатися економічними злочинами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луч Показати IP 7 Квітня 2019 23:28
І чьо ви до нього до....лись нормальна , адекватна , впевнена людина . Я йому вірю!!!
Зеленському Показати IP 8 Квітня 2019 22:07
1. Що ти скажеш матерям загиблих? 2. Ти чому не пішов захищати Україну, вік-то ще підходить, якщо не добровольцем, хоча б контрактником? 3. З чого ти взяв, що ти достоїн бути Президентом України? Які підстави?
таксист Показати IP 11 Квітня 2019 04:47
а ти чому ?
Анонім Показати IP 9 Лютого 2023 10:39
А як усе склалось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus