USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зеленський: «Порошенко стільки разів обливав мене брудом, що в мене немає до нього поваги»

12 Квітня 2019 22:02
Володимир Зеленський розповів про зустріч з Еммануелем Макроном та про телефонну розмову з Петром Порошенком на 1+1.

Журналіст Страны зустрів Володимиоа Зеленського о 18.30 за паризьким часом в холі готелю Hyatt Paris.

На столі кава, і біле вино. Разом з кандидатом сидять дружина Олена і глава виборчого штабу Іван Баканов. За сусіднім столиком чергують, недовірливо поглядаючи по сторонам, два охоронці.

Журналіст Страны задав кілька запитань.

– Як пройшла зустріч з президентом Франції Макроном? Про що розмовляли? Про що домовилися?

– Про взаємне співробітництво. Але, що мені сподобалося, що відрізняє його (Макрона – прим.ред.) від багатьох наших політиків з тих, кого я знаю. У людини прекрасне почуття гумору. І тепер він у цьому не самотній.

– Питання про вашу вчорашню телефонну розмову з Петром Порошенко і коментар Юлії Тимошенко. Вона сказала, що це була неконструктивна розмова.

– Мені не подобається, коли мене ображають. І поки я не президент, можу дозволити собі бути собою до кінця. І я вважаю, що за ці п’ять років пан Порошенко зробив все, щоб наша країна не розвивалася. Його прихильники вважають, що він зробив все, що міг, для України. Я люблю розмовляти на рівних. Якщо народ України підтримає мене на виборах, і ви б зі мною розмовляли, і я був би неправий, я б ніколи не ставився до вас зверхньо.

Я багато років дуже відома людина. І я завжди фотографуюся з людьми, завжди розмовляю. Завжди чую про свої недоліки, ніколи не хамлю.

Ця людина (Порошенко – прим.ред.) кілька разів поспіль сказала, що я маріонетка і наркоман, тому в мене немає до нього поваги. У мене є повага до інституту президентства, але не до нього.

Усередині «Кварталу-95» всі знають, що у мене достатньо серйозна витримка. Я прощаю по-людськи будь-яку людину. Мене можна кілька разів образити, але у мене більше немає щік. Я підставив ліву, підставив праву, але я ж жива людина. Зі мною так розмовляли і я відповів так, як вважав за потрібне.

– Ви готові, в разі перемоги на виборах, «послати в дупу» МВФ?

– А навіщо посилати когось? Як ми можемо взагалі послати когось? Ми з вами пристойні інтелігентні люди.

– А Голобородько (головний герой фільму «Слуга народу», якого грає Володимир Зеленський, – прим.ред.) зміг.

– Ви не порівнюйте. Реалії та кіно – велика різниця. Представляючи країну, ти ж не просто говориш, від себе. За спиною у тебе люди, які тебе вибирали. Їхнє життя, долі. Головне – це імідж країни, тому ти не маєш права робити такі заяви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
К.лучанин Показати IP 12 Квітня 2019 22:16
Молодець ! Підтримую !
Дмитро Показати IP 12 Квітня 2019 23:42
Ну дивлячись на Володимира душа радується,невже й справді скінчилась епоха старих ,корумпованих політиків,не підведи Володю Народ Украіни!Досить страждань і розчарувань
Громадянин Показати IP 12 Квітня 2019 23:50
Тримайтесь, Україна переможе!
Віктор Показати IP 13 Квітня 2019 08:31
Після чергових 5ти років президенства нового/старого кандидата, інтернет буде наповнений коментарями типу "який президент какашка, і до чого країну довів". І це писатимуть незалежно від результатів виборів, незалежно від стану країни, незалежно від особистого доходу. І писатимуть ті, хто зараз найбільш агресивно топить за свого кандидата, але про те, за кого вони голосували, тоді вони вже скромно мовчатимуть. Пофік чи Зе чи По. Результат буде абсолютно ідентичний. Спочатку волати що мій кандидат найкращий, а всіх, хто думає по іншому називати ідіотами, а потім свого ж кандидата винити у всьому - це так по нашому. І так було на всіх виборах і так буде і на цих
Украіна до Віктор Показати IP 13 Квітня 2019 14:51
Всім не вгодиш,скільки людей -стільки думок.Але ,як же хочеться жити в хорошій ,благополучній краіні. Зеленський може не найкращий кандидат,але він дає людям головне -НАДІЮ і ВІРУ в зміни .
Аліна Показати IP 13 Квітня 2019 11:19
Класний! Якби кого небудь називала наркоманом і тим більше що ти не такий то не знаю якби хто відповідав. А ще ролик такий був тупий що збиває людину. Таке враження що хто робив той ролик ,де збивають Зеленського, або випив багато або наркоман або ж не може повірити, що вже його не буде у владі і його друзів любих))
гiсть Показати IP 13 Квітня 2019 11:34
Життя не змiнеться.доки самi люди не змiняться .В Укранi щоденно вбивають 4 тис.ненароджених немовлят.В Iзраiлi,США,Польщi аборти забороненi.Тому там люди живуть краще.
ігор луцький до гiсть Показати IP 13 Квітня 2019 12:28
В Іспанії,Франції,Германії...аборти не заборонені.То люди там живуть погано?Нісенітнниця якась.
Навуходоносор Показати IP 13 Квітня 2019 13:18
Шановний Володимире Олександровичу, додави вже того вурдалака! Може таки зійде після вербної неділі справедливість, людяність над Вкраїною? До речі, за біблейськими текстами в вербну неділю Христос приїхав на ослиці до Єрусалиму. На п*ятий день після в*їзду був розп*ятий. Це тоже факт. Пам*ятаймо про це! Дуже багато символічного на цих виборах.
юрий Показати IP 13 Квітня 2019 23:05
мне хотелось бы, что б при призеденте Зеленском закон был бы обязан для всех.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus