USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зустріч у лісі, серіал, подорож чи iPhone: на яку романтику здатні лучани

14 Лютого 2018 15:00
День Святого Валентина –чи не найромантичніша дата в році. Принаймні, так прийнято вважати; про це «кричать» звідусіль: із телеекранів, моніторів, вітрин, сторінок у журналах/газетах; про це говорять, складається таке враження, майже всі. Чомусь саме в цей день закохані намагаються здивувати свою половинку переважно банальним подарунком, адже щиро переконані, що таким чином демонструють свої почуття.

Так, все ж таки, День закоханих – це дійсно свято, привід зізнатися ще раз у коханні любій людині чи звичайний день року? З’ясувати це Інформаційне агентство Волинські Новини намагалося під час спілкування з луцькими селебрітіс, політиками, громадськими діячами та звичайними перехожими. Незважаючи на те, що кожного дня ці люди займаються абсолютно різними справами, всі сходяться думками в тому, що для кохання не потрібно чекати конкретної днини.

Як проводять День Святого Валентина звичайні лучани, що дарують своїм коханим та які найромантичніші презенти вони будь-коли отримували – про це читайте у третій, завершальній, частині спецматеріалу ІА Волинські Новини, приуроченого до Дня закоханих.

«Я розумію, що День Святого Валентина прийшов до нас із закордону. І це дуже образливо, що ми переймаємо різні свята, адже не маємо відповідників», – наголосила Анастасія.

Також дівчина розповіла про свої плани святкування та про те, якою, на її погляд, повинна бути романтика: «Ми відзначатимемо разом із подругою, можливо, сходимо в кіно. Мабуть, найромантичнішим моїм вчинком був подарований мамі букет квітів (сміється, – ВН); напевно, я взагалі не романтична. Щодо себе, то я не хотіла б отримати у подарунок iPhone чи автомобіль, це має бути щось дуже приємне – подорож чи романтична зустріч у лісі. Головне – фантазія у виборі подарунку».
«Мені не подобається ажіотаж навколо відзначення Дня Святого Валентина, бо так траплялося, що в цей день я ніколи не перебував у стосунках. У це свято я працюватиму, граючи на гітарі», – розказав Сергій.

Хлопець теж пригадав свій найромантичніший вчинок: «Одного разу я всю квартиру обставив свічками, подарував дівчині троянди, посаджені в горщику, та приготував вечерю…»

«Своєю чергою, я хочу, щоби кохана людина завжди була поряд, а більше мені нічого не потрібно», – констатував Сергій.
Валентина та Степан, яким протягом багатьох років вдавалося зберігати свої почуття, відзначили, що, на їхню думку, «головне у стосунках – розуміти один одного та завжди поступатися».

«На День Валентина ми збираємося з дітьми вдома, потім уже вдвох ідемо на прогулянку. Коли були молодими, ми багато подорожували. Ми й зараз робимо романтичні вчинки, але все одно вік уже не той», – поділилося подружжя.
Читайте ще: Швейцарія, «50 відтінків», відрядження: як святкуватимуть День закоханих відомі лучани

Як розповів Олександр, День Святого Валентина він зазвичай проводить разом із дружиною, «але зараз вона в пологовому будинку, готує мені подарунок (усміхається, – ВН), тож я поїду до неї, подарую квіти та, можливо, щось із дорогоцінних прикрас».

«Напевно, найромантичнішим моїм подарунком була поїздка в Одесу, де ми з дружиною зустрічали світанок на березі моря. Однак взагалі неважливо, який подарунок, головне, щоб він був презентований із любов’ю та від чистого серця», – наголосив чоловік.
«Оскільки День Святого Валентина – це католицьке свято, а ми православні християни, то не відзначаємо його. Серед наших святих немає Валентина, тому цей день не є для нас святом», – переконані Іванка та Надія.
Тож дівчата планують провести 14 лютого в компанії друзів.

«Я люблю відзначати День Святого Валентина, оскільки це свято зближує мою сім’ю. В будь-якому випадку це позитивне та приємне свято для всіх закоханих, яке відзначає не лише молодь, а й старше покоління», – зауважив Іван.

Чоловік поділився, що День закоханих проведе з дружиною в Івано-Франківську, катаючись на лижах.
Жанна Миколаївна впевнена, що 14 лютого – чудовий привід для радощів.

«Я з позитивом сприймаю День закоханих, нехай молодь розважається», – зазначила жінка і додала, що зазвичай у цей день отримувала квіти, однак зараз для неї найголовніше – це здоров’я.
«День Святого Валентина – це, здебільшого, свято для молоді, яке дає можливість відпочити та підняти настрій, особливо, зважаючи на те, що відбувається зараз у нас країні», – вважає Олена.

Вона переконана, що найкращий подарунок – це той, що зроблений власними руками: «На один із Днів Валентина я, наприклад, отримала величезний торт, спечений моєю подругою».

«Також можна влаштувати романтичну зустріч у ресторані чи навіть вдома. Щодо мене, то цей день я святкуватиму, дивлячись серіал разом із дитиною», – сказала Олена.
Микола розповів, що святкуватиме вдома із дружиною, якій підготував «побутовий» презент.

«Напевно, у нас з дружиною такий вік, що потрібно робити подарунки, які згодяться вдома», – сказав чоловік.

Зі свого боку, він сподівається, що отримає в дарунок поцілунок від коханої половинки.
«Я не є прихильником відзначення Дня Святого Валентина, оскільки ця особа підв’язана білими нитками. Церква говорить, що в православній традиції немає Святого Валентина. Можливо, у католиків – свої традиції, але, на мою думку, це свято не християнське. Втім я вважаю, що це ще одна нагода, аби зробити приємне коханій людині, подарувавши квіти чи валентинку. Бажано, щоб це було пов’язано зі світлими почуттями, а не з сексом та блудом», – підкреслив Костянтин.
Читайте ще: Авто, «типу сердечка», сирники: що дарують відомі лучани коханим

Юрій і Діана, які зустрічаються більше двох років, звичайно ж, святкуватимуть День закоханих разом. Пара, однак, не зізналася, які подарунки придбала, адже готує сюрприз.

Юрій пожартував, що очікує на автомобіль: «А якщо серйозно, то головне – це любов і ласка».
«День Святого Валентина – непоганий привід, щоби побути з близькими, якщо не поряд, то хоча б у Skype. Найбільше в цей день мені хотілося би зустрітися з коханою, але нас розділяють 800 кілометрів, а цю відстань, на жаль, за ніч не подолаєш», – поділився Максим.
Олександр і Владислав переконані, що День закоханих – це, передусім, «класне свято» для продавців.

«Я, наприклад, не збираюся святкувати, адже привід, щоби порадувати кохану людину, можна знайти в будь-який день, не лише 14 лютого», – вважає Олександр.
Підготували Олександр Зелінський та Ольга Шершень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus