USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Говори, учись, думай: лучан запрошують на відкриття історичного клубу

23 Жовтня 2019 08:00
У Луцьку стартує відкриття історичного дискусійного клубу, метою якого є розбір важливих історичних тем та суперечливих питань, відповіді на які досить неоднозначні й досі.

Захід відбудеться 23 жовтня о 18:00 у «історичному»корпусі СНУ, що на вулиці Шопена, 24.

«Знати й розуміти історію - це ознака не лише освіченості людини, а й вміння критично мислити й аналізувати теперішню ситуацію в світі. Якщо вас цікавить «механізм історії», якщо ви хочете поставити запитання, розібрати якусь тему, висловити й донести свою думку або просто дізнатись більше - ласкаво просимо до Нашого історичного дискусійного клубу!» - запрошують усіх небайдужих до історії рідного міста лучан організатори.

До слова, першою темою, яку обговорюватимуть у клубі буде «Українська Центральна Рада - період слабкості?».

«Обговорення обіцяє бути дуже цікавим!» - запевняють організатори.

Варто зазначити, що ініціаторами, а також виконавцями ідеї виступили активісти із луцького осередку ГО «Національний Альянс» та історичного факультету СНУ ім. Лесі Українки.

Вхід - вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus