USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На меморіалі у П’ятиднях облаштували спортивний майданчик

12 Липня 2017 23:39
На території меморіального комплексу жертвам Геноциду, поблизу села П’ятидні Устилузької ОТГ, невідомі особи облаштували спортивно-тренувальний майданчик із турніками, столом та лавками і навіть спорудили невеличкий будиночок, пише БУГ.

Невідомі особи на території Братських могил влаштувати майданчик для заняття спортом. Як розповів голова єврейської громади Володимира-Волинського Володимир Музиченко, вперше такі “новобудови” помітив 22 червня. Також Музиченко зазначив, що намагався зконтактувати з представниками місцевої влади, зокрема головою Устилузької громади Віктором Поліщуком, однак проблему було проігноровано.

” Я звертався неодноразово до Поліщука – голови Устилузької громади. Він мені не передзвонив ні разу. Вчора (10-го липня – ред.) був там із працівниками СБУ. Сьогодні (11-го липня) заніс заяву до поліції… Таке роблять нелюди…” – розповів Володимир Музиченко.

Окрім того, Музиченко повідомив про образливі написи, які з'явилися на меморіалі закатованим євреям, у яких євреї порівнюються із нацистами.

Меморіал у П’ятиднях – єдине місце масового розстрілу євреїв на Волині. У П’ятиднях розстріляно понад 20 тисяч мешканців воєнного Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор луцький Показати IP 13 Липня 2017 09:43
нелюди.є проплачені люди які таким чином впливають на імідж країни.три дебіла посадити,тиждень показувати по теліку і потім буде нормальок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus