USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку покажуть фільм про жінок Майдану

25 Березня 2017 17:40
У Луцьку презентують фільм «Жінки Майдану», який розповідає про учасниць Революції Гідності. Захід відбудеться 27 березня о 18 годині в Палаці культури міста Луцька (2 поверх), повідомляють організатори.

Документальний фільм «Жінки Майдану» присвячений ролі жінок у творенні Революції Гідності. Автори фільму - Петро Дідула і Ольга Онишко - працювали над ним протягом всіх подій Майдану і після нього. Фільм постійно доповнюється новими документальними історіями про жінок. У продовження документального фільму започатковано проект «Ms. Майдан».

Фільм був номінантом на фестивалях Woodstock Film Festival, Culver City Film Festival, планується показ на Richmond International Film Festival, Fort Myers Film Festival, у рамках заходів за права жінок у США у березні із закликом «In Solidarity We Stand».

Ольга ОНИШКО — журналістка, громадська активістка, режисерка і продюсерка. Родом з Галичини, від 2002 року мешкає у США. Продюсер і режисер документального фільму «Три історії Галичини» (2010).

Петро ДІДУЛА — журналіст, оператор, фотограф. Випускник факультету журналістики Львівського державного університету ім. І. Франка (1993) та філософсько- богословського факультету Українського Католицького Університету (1999). Учасник низки міжнародних фотовиставок, режисер та оператор. Працює в Українському Католицькому Університеті. Презентація відбудеться за його участю. Організатори заходу - ГО "Інститут волонтерства і громадської співпраці" та ГО "ЛОЗА".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus