USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку помолилися за полеглих солдатів

8 Травня 2017 18:46
Пам’ятати про полеглих на полі бою не лише у Першій та Другій світових війнах, а й у всіх збройних конфліктах, де загинули українці, закликали учасників акції, яка відбулася на Театральному майдані в Луцьку 8 травня.

В День пам’яті та примирення десятки лучан прийшли до стенду пам’яті в центрі міста, аби вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО, які полягли, захищаючи цілісність та незалежність України.

Після молитви за загиблими, небайдужі люди поклали квіти до фотостенду, який став місцем скорботи для багатьох містян.

До присутніх звернувся митрополит Луцький та Волинський Михаїл, який закликав не забувати події, що були знаковими для нашої країни.

«Протягом одного століття цікаві виникають парадокси: з радянськими воїнами ми били німецько-фашистських загарбників і перемога була в Берліні, а сьогодні ми йдемо в Берлін брати гроші, щоб бити російського загарбника. А росію називаємо країною-агресором. Така історія України, яка повчає, що найбільше треба берегти свою землю, свою батьківщину і дуже добре пам’ятати свою історію, бо вона має властивість повторюватися. А той, хто погано вчить історію, - платить кров’ю», - наголосив Михаїл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus