USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Узбекистані поліція знімає «колорадські стрічки» з автівок

6 Травня 2017 23:10
У столиці Узбекистану Ташкенті заборонили носіння "георгіївських стрічок" і проведення інших "недозволених" заходів 9 травня.

Про це з посиланням на Радіо Аззатик повідомляє Обозреватель.

Влада країни виступає за використання стрічки кольору узбецького прапора замість "георгіївських стрічок", які вважаються російським символом перемоги у Другій світовій війні.

"Наряд міліції зупиняє кожен автомобіль, у салоні якого пов'язана "Георгіївська стрічка". Потім водіям наказують прибрати стрічки. Коли я запитав їх: "Навіщо це треба?", Вони мені заявили: "Це загроза дорожньої безпеки і заважає управлінню автомобілем", - розповів житель Ташкента, якому міліція наказала прибрати символ із машини.

Раніше на цьому тижні посольство Росії у Ташкенті розпочало акцію з безкоштовної роздачі "георгіївських стрічок".

Як зазначили джерело "Озодлік" у правоохоронних структурах Ташкента, існує вказівка "зверху", згідно з якою носіння стрічок і проведення інших "недозволених" заходів заборонено.

"Під час ранкового шикування особовому складу докладно пояснюють про це. Нам сказали, що потрібно прибирати стрічки, які заважають безпеці дорожнього руху. Але сказали, що робити це потрібно дуже ввічливо, не штрафуючи водіїв", - сказав співрозмовник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus