USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Пріоритет – здоров'я українців: луцькі медики підтримують Ігоря Палицю*

11 Липня 2019 18:22
Луцькі медики вдячні Ігорю Палиці за допомогу і сприяння, за ту особливу увагу, яку він і його команда приділяють упродовж багатьох років сфері охорони здоров’я. Тому саме Ігоря Палицю медики хочуть бачити народним депутатом.

Зокрема, в. о. генерального директора Волинського обласного перинатального центру Ірина Горавська зазначила, що завдяки Ігорю Палиці, завдяки його зусиллям цей багатостраждальний довгобуд набув другого дихання у 2016 році.

«Він таким чином побудований і облаштований, що є така можливість надавати діткам допомогу від 500 грамів. А це – надія на життя, надія на щасливе материнство, дитинство і на майбутнє у багатьох жінок Волині», – каже медик.

Керівниця ГО «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя» Людмила Зелінська зауважила, що для Ігоря Палиці життєвим пріоритетом є високі духовні цінності, а соціальний захист осіб з інвалідністю займає важливе місце.

«З моменту побудови КП «Волинська обласна інфекційна лікарня» вперше звернули увагу на нього з виділенням такого величезного обсягу коштів для проведення повністю капітального ремонту. Саме Ігор Петрович Палиця звернув на це увагу. Завдяки йому, можна сказати, було проведено цей ремонт», – акцентував директор медичного закладу Руслан Морочковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Липня 2019 21:50
зараз основний приорітет - це вирішити проблему зі смородом у Луцьку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus