USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку приміщення виборчої дільниці здали в оренду

11 Липня 2019 17:46
У Луцьку приміщення виборчої дільниці, а саме кімнати для голосування, що знаходиться на території приватної компанії «Містобуд», здали в оренду.

Про це під час засідання позачергового виконкому сьогодні, 11 липня, повідомила начальниця відділу ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради Наталія Гальченко.

З її слів, 10 липня, аби вирішити питання доступу у день виборів до орендованого приміщення, де знаходиться виборча дільниця, посадовиця разом із відповідною робочою групою вирушили на перемовини до орендаря.

«Виявилось, що приміщення для голосування на території «Містобуду» було здане в оренду, тож учора довелось виїхати на місце і поговорити з орендарем. У складі робочої групи була присутня і голова та бухгалтер ОВК, начальник відділу ведення державного реєстру виборців. На щастя, ми з’ясували усі необхідні моменти. Орендар, а також заступник власника, нас запевнив, що вибори відбудуться без перешкод. Також вони вручили ключі від приміщення голові ОВК, яка, своєю чергою, передала їх голові виборчої дільниці. Нам надали доступ до цих приміщень, тож виборам бути», - зазначила Наталія Гальченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus