USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«У вишиванках та з музикою»: волинянка розповіла, як голосувала у Китаї

21 Липня 2019 19:24
28-річна волинянка Христина Лесюк уже два з половиною року мешкає та навчається у китайському місті Ліньї в провінції Шаньдун. Ще живучи в Україні, дівчина займалася волонтерством, щиро вболівала за долю України. Тож сьогодні, 21 липня, у день парламентських виборів, не полінувалася скористатися своїм законним правом на волевиявлення.

Про це вона розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

«Я не вперше голосую в Пекіні. Маю досвід президентських виборів. Але якщо попередні рази я їздила суто заради голосування, то сьогодні так співпало, що я маю справи в Пекіні. Українське Посольство в Пекіні зустрічало сьогодні у вишиванках і з українською музикою. Там завжди дружня атмосфера і можна провести багато часу за спілкуванням», - розповідає Христина.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВИБОРИ ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ: ЯК ГОЛОСУЮТЬ ВОЛИНЯНИ. ТРАНСЛЯЦІЯ


Дівчина зізналася, що вирішила взяти участь у виборах з кількох причин:

«Голосую з декількох причин. По-перше, це мінімальне, що ти можеш зробити для держави. По-друге, це приклад патріотизму для моїх менших братів і заклик для друзів. Якщо я можу купити квиток на літак, то чому ви не можете вдома піти до найближчої школи? І наостанок, сприйматиму критику влади лише тими людьми, хто зробив вибір, а не бездіяльно коментує все з дивану», - ділиться своєю громадянською позицією Христина.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що волинянка Христина Лесюк розповіла читачам про тонкощі життя в Китаї, незвичайну їжу та традиції мешканців Піднебесної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
127 Показати IP 21 Липня 2019 20:38
19:30 Явка на выборах Рады в Японии оставила 20%, а в Южной Корее - 28% (Українські новини) Сколько в Китае и стоит ли овчинка выделки ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus