USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За тиждень до виборів усіх працівників поліції відкличуть з відпусток

9 Липня 2019 16:34
Згідно із наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, за тиждень до дострокових парламентських виборів усі підрозділи МВС переведуть в посилений режим ведення служби. Також усіх, без винятку, працівників поліції, з 15 липня відкличуть із відпусток.

Про це під час брифінгу керівництва Головного управління Національної поліції в області щодо забезпечення законності та публічної безпеки під час проведення позачергових парламентських виборів сьогодні, 9 липня, повідомив заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак.
Він зазначив, що після нетривалої паузи після виборів Президента України весь колектив ГУНП у Волинській області з набранням чинності указу Президента «Про дострокові парламентські вибори» включився в роботу із забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення виборів:

«Нетривалою була пауза між виборами, але для поліції це лише на руку, адже ще не втрачені навички із забезпечення порядку і законності під час президентських виборів. Сподіваюсь, що так само ж вдасться забезпечити дотримання законності і під час парламентських виборів. Сили та засобів у нас для цього вистачає», - переконує лучан правоохоронець.

З його слів, з 15 липня цього року, згідно зі вказівкою Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, всі підрозділи МВС будуть переведені в посилений варіант несення служби, а усіх працівників поліції відкличуть з відпусток для забезпечення правопорядку безпосередньо під час виборів.

«Виборча кампанія розпочалась, почалася її активна передвиборча фаза – відбувається агітація, масові заходи за участю чи на підтримку тих чи інших кандидатів чи політичних сил. І нам все вдається. Я хочу подякувати представникам усіх політичних сил та кандидатам-мажоритарникам за розуміння. Ми підтримуємо тісну співпрацю зі штабами партій, що беруть участь в цих перегонах. Ми підтримуємо і взаємодію з окремими мажоритарниками. Дякуючи Богу, на Волині ситуація досить стабільна, є незначні порушення, але в цілому ситуація контрольована і резонансних порушень закону немає», - резюмував Сергій Козак.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у ГУНП у Волинській області назвали політичні партії, що найбільше порушують передвиборчий процес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus