USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Контрабанда і корупція на Волинській митниці

Перемога над Волинською митницею: як контрабандисти врятували 3500 телефонів

Журналіст Олександр Плінський повідомив про те, що справу контрабандистів, які намагалися ввезти на територію Волинської області 3500 мобільних телефонів, суд закрив.

1 Лютого 2019 18:58

Волинську митницю оштрафували через відмову в поновленні працівника

Через невиконання рішення суду щодо поновлення головного державного інспектора відділу по роботі з персоналом Волинської митниці ДФС Петра Євтушка, якого звільнили після того, як він озвучив у ЗМІ обсяги корупції на митниці та назвав конкретні схеми та імена причетних, Волинську митницю ДФС оштрафували на 5100 гривень.

25 Січня 2019 18:31

Працівника, який озвучив корупційні схеми на Волинській митниці, поновили на службі

Головний державний інспектор відділу по роботі з персоналом Волинської митниці ДФС Петро Євтушок, якого звільнили після того, як він озвучив у ЗМІ обсяги корупції на митниці та назвав конкретні схеми та імена причетних, поновився на службі.

18 Грудня 2018 19:55

Екс-очільник Волинської митниці блокує розмитнення «євроблях»

Майже на усіх митницях через саботаж Державної фіскальної служби України блокується митне оформлення транспортних засобів. Як зазначає нардеп Ніна Южаніна, організатором такої затримки є в.о. заступника Голови ДФС Віктор Кривіцький.

8 Грудня 2018 17:15

«Переплутали товар»: скасували арешт телефонів на $700 тис., які везли через Ягодин

3468 телефонів у 166 коробках на суму 700 тисяч доларів, які намагалися провезти через митний пост «Ягодин» на Волині, - це товар, який не призначався для відправлення в Україну, адже на місці відправлення вантажі просто переплутали, стверджували адвокати компанії під час засідання Апеляційного суду Волинської області. Суд повірив захисту та частково задовольнив клопотання, скасувавши арешт мобільних телефонів.

13 Листопада 2018 13:27

Кривіцькому, Гройсману та інспекторам: за п’ять місяців «Ягодин» отримав $1,5 млн чорної каси, – журналіст

За перші п’ять місяців 2018 року на митному пості «Ягодин», що на Волині, взяли хабарів на 1 мільйон 570 тисяч доларів США, зокрема ці кошти діляться на виконувача обов'язків заступника голови ДФС Віктора Кривіцького, який, своєю чергою, «відстібає» в головний офіс, частину з суми віддають Прем’єр міністру України Володимиру Гройсману на вибори, а решту між інспекторським складом розділяє начальник митного посту «Ягодин» Олександр Оникійчук.

23 Жовтня 2018 17:18

Затримали волинських митників, причетних до незаконного розмитнення тисячі авто

Викрили схему незаконного розмитнення транспортних засобів за підробленими документами, що спричинило збитків державі на понад 7 мільярдів. В рамках провадження затримали двох посадовців митних постів Волинської митниці ДФС.

22 Жовтня 2018 18:10

Як на Волинській митниці провести 1000-доларові iPhone по 24$: схема головних митників країни

Під «кришуванням» головних митників країни Віктора Кривіцького та Олександра Власова поштовий оператор ТОВ «Преміум Пакет», який за рік існування став лідером ринку, перевозив через митний пост на Волині тисячодоларові iPhone та іншу техніку, яка за документами була вказана, як посилка по 24 долари за коробку.

18 Жовтня 2018 08:00

Фуру з контрабандними цигарками на мільйон євро могли пропустити волинські митники

У Румунії перевернулася фура на сербських номерах, яка була «забита» контрабандними цигарками. Цінний крам вартістю на мільйон євро їхав з України. Його до кордону супроводжувала патрульна поліція. Ймовірно, вантажівка, набита контрабандою, заїхала з Білорусі через митний пост Доманове, що на Волині.

6 Жовтня 2018 11:31

За хабар судитимуть митника з «Ягодина»

На Волині за зловживання владою та службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам, а також прийняття пропозиції хабара, судитимуть головного державного інспектора відділу митного оформлення №2 митного поста "Ягодин" Волинської митниці ДФС

20 Вересня 2018 12:54

Волинські «сірі кардинали»: хто стоїть за імпортом авто з фальшивими документами на Волинь

Сотні мільйонів гривень недоотримав державний бюджет через розмитнення імпортованих автомобілів за підробленими документами. Схему ухилення від сплати податків організували колишні працівники силових структур та митниці. Проте так званих ділків досі не дістала рука правосуддя

18 Вересня 2018 11:58

15 тонн автозапчастин за $20 тис. хабара: судять волинського митника

Волинський митник за 20 тисяч доларів хабара пропустив поза митним контролем 15 тонн автомобільних запчастин

12 Вересня 2018 15:17

Десятки волинських фірм причетні до імпорту авто з фальшивими документами

Власники, яких бізнес з імпорту авто, завів до криміналу, терміново почали продавати свої підприємства. І якщо фірми, які фігурують в кримінальному провадженні відомі, то з митниками, які теж причетні, – складніше. Як і з організаторами усієї схеми

12 Вересня 2018 14:20

Кримінальна схема: як луцькі фірми імпортували авто за підробленими документами

Півсотні луцьких фірм-імпортерів автомобілів стали фігурантами кримінального провадження. Службовим особам згаданих підприємств інкримінують ухилення від сплати податків, привласнення майна та підроблення документів. Разом з ними до незаконної схеми були залучені працівники митниць. Збитки державі обчислюються сотнями мільйонів гривень. А самі організатори цієї схеми досі залишаються в тіні

11 Вересня 2018 08:57

Поляки підтвердили факти контрабанди на Волині за «схемою Кривіцького», – журналіст

Польська сторона підтвердила прокуратурі, що буси, які українські митники оформляли як «пусті», з Польщі виїжджали набиті товарами. Організував цю схему, зі слів тих же митників, екс-очільник Волинської митниці ДФС а нині – перший заступник голови фіскальної служби Віктор Кривіцький

10 Вересня 2018 12:21

На Запоріжжі вилучили 500 кг бурштину, який мали переправити до Польщі через «Ягодин»

На Запорізькій митниці вилучили масштабну партію контрабандного бурштину, який мали переправити до Польщі через пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ". Мова про 500 кг бурштину,

14 Серпня 2018 18:17

У соцмережах висміяли волинських митників, які вилучили дрібку канабісу

Користувачі соцмереж висміяли повідомлення митників про спробу контрабанди канабісу на митному посту Ягодин на Волині

7 Серпня 2018 21:21

Система Orphus