USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині спіймали митників, які брали данину з «бляхарів»

7 Червня 2018 12:17
Правоохоронці викрили корупційну діяльність службових осіб Волинської митниці ДФС у пункті пропуску «Піща».

Про це повідомив заступник головного прокурора Волині Максим Киричук у Фейсбук.

Митники налагодили на ділянці українсько-білоруського кордону механізм системного одержання неправомірної вигоди від осіб, які переміщують до України автомобілі на так званих «єврономерах».

Правоохоронці зафіксувати шість епізодів незаконного збагачення посадовців митного органу в розмірі понад 2 тисячі доларів США.

Сьогодні під час чергового розподілу одержаної неправомірної вигоди між службовими особами митного поста, викрито інспектора та одного з його керівників, з відому якого підлеглі влаштували системні побори у пункті пропуску за не створення перешкод у ввезенні на митну територію України легкових автомобілів на іноземній реєстрації.

Проводяться слідчі дії також щодо інших службових осіб митної та прикордонної служб, які за даними матеріалів слідства можуть бути причетні до вимагання та одержання неправомірної вигоди від водіїв автомобілів з реєстраційними номерами країн Європи.

Триває досудове розслідування, по завершенню першочергових слідчих дій вирішуватиметься питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання їм запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Віктор Гройсманович Показати IP 7 Червня 2018 13:41
Вікторе Броніславовичу, що скажете? Корупцї немає на Волинській митниці!!! Я їх попереджав... і тд...
ось вам Показати IP 7 Червня 2018 15:03
Кожна бляха на дорозі це такий хабар. За кермом кожного такого автомобіля хабарник, який через посередників годує корупціонерів. І це лише частинка того л*йна у якому ми всі живемо.
хехъ Показати IP 7 Червня 2018 19:07
четверть века - одно и тоже...
Вася Показати IP 8 Червня 2018 19:41
Таможнік пі..р так йому і треба
Стьопа Показати IP 8 Червня 2018 21:55
Прізвище одного митника Цибульський

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus