USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фуру з контрабандними цигарками на мільйон євро могли пропустити волинські митники

6 Жовтня 2018 11:31
У Румунії перевернулася фура на сербських номерах, яка була «забита» контрабандними цигарками. Цінний крам вартістю на мільйон євро їхав з України. Його до кордону супроводжувала патрульна поліція. Ймовірно, вантажівка, набита контрабандою, заїхала з Білорусі через митний пост Доманове, що на Волині.

Про це у своєму відеоблозі розповів журналіст Євген Плинський.

«1500 ящиків цигарок були замасковані під ящики з мийними засобами. Вартість вантажу – близько 1 млн євро.

Заїхала фура на сербських номерах в Румунію з України через пост Чернівецької митниці. В Україну зантаж заїхав 2 дні тому з Білорусі транзитом через пункт Доманове», - розповідає Плинський.



З його слів, два дні фура їхала Україною. Це досить довго, щоб доїхати з Волині до Чернівців.

«Вчора близько 14 години фура прибула на митний пост у супроводі двох поліцейських екіпажів. За декілька хвилин машина пройшла оформлення і покинула територію України.

Цікавим залишається питання: цигарки в цю фуру потрапили в Білорусі чи вже в Україні? Якщо вони заїжджали під видом мийних засобів з Білорусі – то питання до митників Волині, як вони пропустили цей вантаж, якщо ж їх підклали вже на території України – то чому ж митники Чернівецької митниці не побачили контрабанди?» - йдеться у відеоблозі журналіста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
555 Показати IP 6 Жовтня 2018 11:55
Чому та чому... тому що за посаду на митниці треба заплатити "уважаємим людям", і то немало заплатити. а потім ці гроші треба відбити - що тут неясного? це Україна.
Че Показати IP 6 Жовтня 2018 14:22
"До кордону фуру супроводжувала полiцiя". Борисыч, ето - залет. Уже какой по счету? В Руминии за такое в лучшем случае отставка, а скорее всего- зона. А у нас лохи все стерпят
Працюю в митниці Показати IP 6 Жовтня 2018 15:35
Так і є хто нам заплатить того і пропускаємо нам хочеться добре жити Зарплата у нас маленька
Льоня Показати IP 7 Жовтня 2018 09:09
Я в шоці! А люди стоять на митницях по півдня і більше в чергах, терплять приниження гідності, іх обшукують як злочинців, а для контрабандистів- поліцейський супровід та декількахвилинне оформлення документів на митниці! Це вже дістало! Як і іхні лоснячі пики, які плямкаючи губами( рефлекс жування) розказують про боротьбу з корупцією!
Євробидло до Льоня Показати IP 8 Жовтня 2018 17:20
Ну так блін, не вези 30 блоків а вези 3000 блоків, і тебе будуть з мигалками супроводжувати.
Богдан Показати IP 9 Жовтня 2018 16:45
ну нехай у нас і у Білорусі все можна купити за гроші а чого ж румунські прикордонники не догледіли? там же вроді корупція менше ніж у нас. Європа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus