USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Людей, які прийшли з проблемами ветсанзаводу, вивели за вказівкою Кошарука?

24 Травня 2017 16:41
Волинян, які приїхали на зустріч до президента у село П’ятидні з питанням щодо ветсанзаводу, вивели за огорожу. Кажуть, ймовірно, таку вказівку дав заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

Зі слів активістів, їх спочатку пропустили, а потім вивели під руки з території заводу, де мала відбутися зустріч з Президентом України.

«Ми зайшли «по паспорту» через контроль. Нас пропустили. Коли ми підійшли з питанням щодо ветсанзаводу, охорона відразу нас вивела. У нас є інформацію, що нас просто побачили з обласної адміністрації. Ми вже 3 місяці боремося з заводом. Ми приїхали до президента за допомогою, але ось як до нас віднеслися. Ми думаємо не лише про Ковель, але й усю Україну», - наголошують люди.



До слова, саме заступник голови Волинської ОДА Сегій Кошарук пообіцяв, що до 28 квітня рештки з території ковельського ветсанзаводу вивезуть. В іншому випадку чиновник пообіцяв піти у відставку. Тим часом, за станом на 18 травня, з ковельського ветсанзаводу досі не вивезли тонни мертвеччини.

Нагадаємо, у Ковелі через ветсанзавод склалася ситуація SOS. Ковельчани та мешканці навколишній сіл запевняють, що екологічне лихо, яке виникло у Ковелі, спричинило смерті людей від онкозахворювань.

Ковельчанам урвався терпець і люди неодноразово перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест. Кажуть, народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Читати ще: «Ми перекрили дорогу з відчаю, бо нас не чують», - ковельчани до Кубіва

Варто додати, через повільні темпи ліквідації наслідків екологічного лиха, яке трапилось через діяльність ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», ковельчани погрожують знову перекрити міжнародні автошляхи.

До слова, нещодавно на території Черевахівської сільради Маневицького району незаконно викинули кілька машин із рештками тварин та загорнули мертвечину землею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
матіос Показати IP 24 Травня 2017 19:35
ну тож Гунчик самі знаєте ким є... в ковелі фігня повна,в луцьку а він меле про безвіз! ніби це його заслуга Господи,українці чого ж ви такі неделакі були, коли вам казали за цього зайця шоколадного не голосувати???відповідь була промита ТВ:" аби не Юля"...от і маєте всі і ми через "аби не Юлю"...
Ая Показати IP 24 Травня 2017 22:55
чомусь вірю, що Головний Резидент України знає про все що дієтся в селах і містах... А якщо мовчить, то воно означає, що незнає як вирішити справу.
Рома Показати IP 25 Травня 2017 08:36
Говорить про безвіз щоб на заробітки їздити???? скільки пенсіонерів живуть за межо бідності і не тільки пенсіонери скільки проблем а вони про Євросоюз. А хіба в Євросоюзі так гуматанітакою користуються як у нас????? У нас на всіх ринках ще й магазни секонду а ми Європа ??????? Вже ми маємо свій одяг віддавати а в нас ще білизну вибирають б\у. Так що оцінка президенту мінус або нуль . І людей він навіть бачити не хоче з їхніми проблемами
ЖЕКА Показати IP 25 Травня 2017 13:29
ТО це отак означає бути у Європі презик? Це означає що людей кидають в яму? в пропасть? гнати владу
Оексій Показати IP 28 Травня 2017 02:10
Скільки Івахів проплатив?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus