USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі на Волині перекрили дорогу через вивіз сировини з ковельського ветсанзаводу

11 Травня 2017 20:08
Мешканці села Городище Ковельського району увечері 11 травня перекрили дорогу.

Мітингувальники кажуть, що біля їхнього села визначили дві земельні ділянки і сьогодні вночі мають сюди вивозити сировину з ковельського ветсанзаводу. Про це у Facebook написала Olexandra Tkachuk.

"Щойно приїхали із села Городище Ковельського району, де вийшли мешканці вищезазначеного села та перекрили дорогу... Як розповіли самі мешканці, вони дізналися про те, що будуть вивозити сировину тваринного походження із Ковельської філії ДП "Укрветсанзавод" у кар'єри, які знаходяться поблизу села. Також люди зазначають, що вчора приїжджала делегація, яка визначили земельні ділянки для захоронення відходів із Ковельської філії ДП " Укрветсанзавод". Окрім того, селяни самі читали відповідне рішення на сайті Волинської облдержадміністрації", - йдеться у дописі.

Читати ще: «Ми перекрили дорогу з відчаю, бо нас не чують», - ковельчани до Кубіва

Як повідомлялося, 15 машин у ніч на 5 травня поблизу Поворська скинули відходи з ковельського ветсанзаводу. Відтак, того ж дня у знак протесту мешканці прилеглих сіл перекрили трасу Київ-Варшава у районі села Гулівка. Окрім того, 7 травня через ковельський ветсанзавод обурені люди перекрили 2 траси та в’їзд до Турійська.

Варто додати, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл вже раніше перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сбу Показати IP 11 Травня 2017 20:25
а хто там організатор
бандерівець Показати IP 12 Травня 2017 06:38
Машини з дохлятиною треба вертати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus