USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Авторка «Поттеріани» Джоан Роулінг заявила, що в неї коронавірус

6 Квітня 2020 20:31
Британська письменниця, автор книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг повідомила, що виявила у себе новий коронавірус.

Про це Роулінг повідомила у своєму «Твіттері», передає УНІАН.

Письменниця написала, що протягом останніх двох тижнів вона мала всі симптоми COVID-19. Правда, вона не звернулася до лікарів і офіційно тест на коронавірус не робила.

Автор «Поттеріани» лікувалася вдома самостійно, правда під наглядом чоловіка-лікаря. Він їй порадив, як можна зняти респіраторні симптоми. Зараз Джоан може сміливо сказати, що вона одужала і спосіб лікування допоміг їй повністю.

Письменниця поділилася відео, на якому лікар з Великобританії демонструє техніку дихання для людей, які заражені коронавірусом і яка допоможе попередити зараження пацієнтів вторинною пневмонією.
Please watch this doc from Queens Hospital explain how to relieve respiratory symptoms. For last 2 weeks I've had all symptoms of C19 (tho haven't been tested) & did this on doc husband's advice. I'm fully recovered & technique helped a lot.https://t.co/xo8AansUvc via @YouTube— J.K. Rowling (@jk_rowling) April 6, 2020
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 6 Квітня 2020 22:07
Сезонний Грип за Covid 19 багато дурнів останнім часом видають, особливо у Луцьку в Теревенях мамашкі часто пишуть ))
Батя до ))) Показати IP 6 Квітня 2020 23:11
Особливо багато дурнів читає теревені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus