USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Луцька приїде Сергій Жадан з новим музичним проектом

22 Листопада 2018 17:45
Новий музичний проект Сергія Жадана «Лінія Маннергейма» виступить з концертом у Луцьку. Обласний центр Волині команда «ЛМ» відвідає у рамках туру на підтримку альбому «Бої без правил».

Концерт відбудеться у середу, 28 листопада, о 20:00 в івент-холі коворкінгу Passage Interdit (вул. Набережна, 42).

Організатор: Мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Музиканти презентуватимуть сингл «Бої без правил», що був записаний ще влітку на студії «О». Свій стиль самі музиканти характеризують як «християнський гіп-гоп». У нових треках вони продовжують говорити про головне - віру, стійкість і готовність відповідати за власні слова та вчинки. Музика «ЛМ», традиційно для проектів Жадана, поєднає «поетику псалмів та ритміку танцполів». Концерт у Луцьку - підсумковий захід Міжнародного літературного фестивалю Фронтера.

Квитки можна придбати за посиланням, а також в пабі «Oldskull» (вул. Лесі Українки, 52) та у приміщенні книгарні Волинської обласної друкарні (просп. Волі, 27).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus