USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Макс Кідрук розкаже лучанам про народження зірок

10 Квітня 2017 18:17
Про те, що таке зорі, звідки вони беруться, про їхню еволюцію і загибель розкаже український письменник Макс Кідрук на другій лекцій проекту «Quantum» у Луцьку. Лекція «Народження та загибель зірок» відбудеться у четвер, 27 квітня, о 19:00 у приміщенні Волинського обласного театру ляльок (Кривий Вал, 18).

Науково-популярні лекції проекту, орієнтовані на непідготовленого слухача, у доступний спосіб пояснюють Всесвіт, дають знання, необхідні для розуміння процесів, що відбуваються навколо. Цікава розповідь, яскрава презентація з документальними кадрами та наочними прикладами не залишить байдужим жодного відвідувача.

«Перша лекція проекту пройшла з успіхом. Більше сотні лучан та гостей міста прийшли, щоб послухати про Всесвіт, планети та теорію еволюції. А це означає, що є попит на знання, що люди, і не лише молодь, хочуть розуміти. Саме тому так важливо проводити такі заходи – щоб «підживлювати» наше бажання вчитися і пізнавати», - каже організатор заходу у Луцьку, керівник мистецького об’єднання «стендаЛь» Елла Яцута.

«Будемо говорити також про те, як виникли всі елементи, бо, врешті-решт, ми і все, що нас складає, наші тіла – це елементи, які колись давно утворилися у горнилах надмасивних зір», - анонсує лектор.

«Quantum» - науково-популярний проект, покликаний розширити знання людей про світ та познайомити із найновішими відкриттями сучасної науки – відбудеться в Луцьку вже вдруге. На першій лекції гості розмовляли про великий вибух, виникнення та поступове розширення Всесвіту, а також вираховували орієнтовний вік нашої планети.

За час свого існування проект відвідав багато міст України. І вже 27 квітня відвідає Луцьк.

Організатор заходу – мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Квитки можна придбати:

- в антикафе Innerspaсe (вул. Паркова 5)

- онлайн https://goo.gl/kWqDjM

- за телефоном: 099 6424872
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
*** Показати IP 10 Квітня 2017 22:14
Значит отходим от советских традиций)) напомнило старый советский фильм "Карнавальная ночь", где была лекция "Если ли жизнь на Марсе")) P.S. А после лекции танцы будут, как в 70-х годах прошлого века?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus