USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

По 400 грн за штуку: Онищенко продає через інтернет книгу про корупцію Порошенка

27 Квітня 2018 18:25
Книга народного депутата України-втікача Олександра Онищенка «Петро П'ятий», присвячена корупційним діям президента України Петра Порошенка, вже доступна у продажу через Інтернет.

Про це повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, книга містить серію невідомих історій про корупцію в оточенні українського президента Петра Порошенка.

«Отже, перша заборонена книга в Україні. Вже у продажу. Придбання через сайт. В магазини, як ви розумієте, книгу "Петро П`ятий" не пустив. Правду не зупинити», - вказав сам Онищенко на своїй сторінці в Facebook.

Книга Онищенко доступна для покупки на її офіційному сайті. Вартість покупки – 399 грн.

Нагадаємо, колишній нардеп Олександр Онищенко раніше показав свою книгу про президента України Петра Порошенка. "Завжди думав, що моя перша книга буде про любов і про жінок, але немає. Отже, анонсую. "Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора", - написав нардеп.

За його словами, книга буде видана на чотирьох мовах: німецькою, англійською, українською та російською.

Нагадаємо, 15 червня 2016 року в НАБУ і САП заявили про викриття організованого злочинного угруповання, яке завдало шкоди державі в розмірі понад 3 млрд грн в результаті спільної діяльності на підставі угод, укладених з ВАТ «Укргазвидобування».

Згідно з доказами, отриманими в ході досудового розслідування кримінального провадження, організатором корупційної схеми є Онищенко, якого Верховна Рада позбавила недоторканності, а також проголосувала за його затримання та арешт, але до цього він, користуючись депутатською недоторканністю, втік з України. Онищенко заявив, що одна з країн Європи надала йому статус політичного біженця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
))) Показати IP 27 Квітня 2018 19:18
де можна замовити ?
Я в шоці Показати IP 28 Квітня 2018 06:43
Якби на меті автора було донести істину а не заробити гроші то вона коштувала дешевше ніж собі вартість. На хайпі хоче грошей заробити
катерина Показати IP 7 Червня 2018 17:05
де можна замовити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus