USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - відкриття фотовиставки газети «День»

27 Квітня 2017 15:12
Відкриття XVIII Міжнародної фотовиставки «День-2016» за участю головного редактора всеукраїнської газети «День» Лариси Івшиної відбудеться 28 квітня о 12.00 у бібліотеці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, повідомляють організатори.

Опісля головний редактор поспілкується з лучанами на тему «Національний діалог» та презентує книжкові новинки з серії «Бібліотека газети «День».

За 17 років у містах України пройшло 115 фотовиставок «Дня», які відвідало близько мільйона людей, 778 фотографів отримали нагороди.

Символом XVIII Міжнародного фотоконкурсу «Дня» є вінок – метафора сім’ї. Цей вінок сплетений зі світлин з усіх куточків країни. Цьогоріч із понад 2400 світлин редакційне журі відібрало 350 кращих робіт як професіоналів, так і аматорів. Серед номінацій – «Український світ», «Політика», «Фото з історією», «Світ очима дітей», де представлені роботи авторів до 18 років, і «Птахи водойм», яку підтримує громадська організація «Українське товариство охорони птахів».

Щорічну фотовиставку всеукраїнського часопису «День» відвідають керівники області й міста, громадські та культурні діячі, учасники проекту, викладачі, студенти вишу.

Місце проведення: бібліотека СНУ імені Лесі Українки (вул. Винниченка, 30а).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus